Balık Burç Yorumları 17 Temmuz 2021

Balık burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Balık burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbin sana bir şey söylüyor, ama arkadaşların sana başka bir şey söylüyor, Balık. Kime güvenmelisiniz? Bugünün Akrep ayının dokuzuncu genişleme evinizi harekete geçirmesine ek olarak, aşkla ilgili beşinci evinizden Merkür ve burcunuzda şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacak. Bu da zihniniz, kalbiniz ve ruhunuz arasında sezgisel bir sinerji yaratır. Tutku, zevk ve aşktan oluşan romantik beşinci evinizdeki güneşin nostaljik yolculuğunun ortasında, sosyal çevrelerden oluşan on birinci evinizden doğrudan yanan Plüton’a karşı çıkacaktır. Akranlarınız, aşk ilginizle aynı fikirde değil mi? Bir şeyler değişiyor.

Balık Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Henüz doğum günün değil, ama bu kendine kraliyet ailesi gibi davranmaman için bir sebep değil. Geldiklerinde sonuçları hakkında endişelen ve sadece şımart.

Balık Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün tepelere koşun Balık! Güneş ve Pluto kılıçları çaprazlayıp birbirlerine nükleer savaş başlatırken, bugün en iyi yerin hiçbir yerde görülmediğini garanti edebilirsiniz. Bugün çok fazla yıkıcı potansiyel patlarken, hastayı çağırmanın veya evde saklanmanın daha iyi olabileceğini bilin! Başkaları birbiriyle çatışırken ve hararetli bakış açılarını açığa çıkarırken, alçakgönüllü olmak size fayda sağlayacaktır. Bu transit bazen zorlukları veya başarısızlıkları ortaya çıkarabileceğinden, şu anda yolunda gitmeyen her şeyin nihayetinde yolunuzdan kaldırıldığını ve böylece ileride daha tatmin edici bir başarı bulabileceğinizi unutmayın.

Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmak zaman kaybıdır – sadece kafanız karışır.

Balık Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Balıklar, şüphesiz Cumartesi gökyüzünün altında işler kızışıyor. Aydınlatıcı güneş izmaritleri hüsran yaratan Plüton’la karşı karşıya gelirken, hedeflerinizle ilgili deneyiminiz ve yaratıcı hüneriniz etrafında ortaya çıkacak bir miktar duygusal yoğunluğa hazır olun. Özellikle romantizm cephesinde her şeyi açığa çıkarmayı hedefleyin. Başka bir yerde, Terazi’deki ilk dördün, yakınlık yaklaşımınızdaki önemli bir değişimi vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.