Balık Burç Yorumları 11 Temmuz 2021

Balık burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Balık burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 11 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, işe başlama zamanı – ama bir yakalama var. Ay (aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin yöneticisi) ile gizli on ikinci eviniz aracılığıyla ciddi Satürn arasındaki tek veya bağlı, günümüzün zorlu karşıtlığı, eylemleriniz ve duygularınız söz konusu olduğunda sizi daha savunmasız olmaya zorlayacaktır. Seni bunu yapmaktan alıkoyan bir şey var mı? Luna’nın yaralı şifacı Chiron’la yaptığı üçlü, bastırılmış yaralara ışık tutacak – muhtemelen öz değer ve değer etrafında dönecek. Bu, duruma netlik getirmeye yardımcı olabilir. Anahtar, zihninizi ve kalbinizi açık tutmaktır.

Balık Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Patronunuz her zaman üzerinizde geziniyorsa iş kokuşacaktır, bu yüzden atlayabilir ve kendi işinizi yapabilirseniz, şansa atlayın. Ne yaparsan yap, sessiz ol.

Balık Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün senin için oyunun adı dalga yapmak, Balık. Bugün motivasyonunuzdan yararlanmanız önemlidir. Evren, fikirlerinizi işte paylaşmak ve bu konuda olumlu geri bildirim almak için açık ve yaratıcı bir yol sağlıyor. Meslektaşlar ayrıca beyin fırtınası yapmak için son derece yardımcı olabilir ve projelerinize ilham verebilir. Aslan ayı, altıncı çalışma evinizde, bu enerjiyi Venüs ve Mars ile olan bağlantısıyla teşvik ediyor. Bu olumlu zaman diliminde profesyonel bir sıçrama yaratın.

Bugün sessiz olanlara çok dikkat edin; bilmen gereken bir şey biliyorlar.

Balık Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bugün iyi hissetmek için üretken eylemlere ihtiyacınız var, Balık. Kendinizi önümüzdeki haftaya hazırlamayı ve eğrinin önüne geçmeyi hedefleyin. Ay, hırslı Aslan’ın içinden geçer ve bağlılık ve ele alınması gereken yapı etrafında gizli sorunları harekete geçirebilen melankolik Satürn ile gözleri kilitler. Neyse ki, Merkür’ün Yengeç burcuna girişi, önümüzdeki haftalarda kullanmak için biraz hafiflik ve yaratıcı zihinsel enerji getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.