Aslan Burç Yorumları 9 Temmuz 2021

Aslan burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 9 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Kontrol etme ihtiyacına teslim ol, Leo. Tek veya bağlı, günümüzün astrolojisi sezgisel olarak özgürleşmeniz ve artık size hizmet etmeyen şeyleri salıvermeniz için size rehberlik ediyor. Örneğin, kapanış, karma, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyden oluşan gizli onikinci eviniz aracılığıyla ayın duygusal Yengeç’teki mistik yolculuğuna ek olarak, Luna, geniş macera dolu dokuzuncu eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile çatışacak. . Bir sonraki hamlenizi mi planlıyorsunuz? Belki bir sonraki romantik girişiminizi düşünüyordunuz ama aynı zamanda bilinmeyenden korkmuş hissediyorsunuz. Bu yolculuğun deneyimini bırakmanın ve kucaklamanın zamanı geldi.

Aslan Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Yanıyorsun! Onu söndürmeye çalışmayın – o eski dur, bırak ve yuvarlanma rutini sizi aptal gibi gösterecek. Bunun yerine, o alevi daha yüksek bir amaç için kullanın.

Aslan Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Leo, uzun bir çalışma döneminden sonra olumlu kariyer değişiklikleri yaşamanın zamanı geldi. Yengeç burcundaki yeni ay, gizli onikinci evinizde, kariyer sektörünüzde Boğa burcundaki Uranüs ile destekleyici bir açı oluşturuyor. Uranüs ani değişimi, isyanı ve özgünlüğü işaret eder. Bu, sizinle aynı hizada olmayan işten vazgeçmeniz veya devam etmeniz istendiğini hissedebileceğiniz bir zamandır. Gerçek benliğine değer vermenin zamanı geldi Aslan!

Fikirleri biraz uçuk olabilir, ancak ondan almanız gereken bir bilgelik var.

Aslan Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı senin için en kolayı değil Leo. Evren, duygusal olarak yaşamanız için size yeni bir alan açma umuduyla eski bagajınızı bırakmanız için sizi teşvik ediyor. Bugünün gökyüzü, son derece hassas Yengeç burcundaki yeni ayı müjdeliyor ve önümüzdeki haftalarda salıverme, yenilenme ve yenilenmeye odaklanıyor. Kendi maneviyat duygunuzla yeniden bağlantı kurmaya yönelik niyetler belirlemek için bu son derece yüklü ay’ı kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.