Aslan Burç Yorumları 8 Temmuz 2021

Aslan burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün aşk hayatında işler zorlaşabilir, o yüzden hafif hareket et. Örneğin, ayın karmik onikinci kapanış evinizi, rüyalarınızı, gizli gündemlerinizi ve perde arkasındaki her şeyi tutuşturmasına ek olarak, sekizinci seks, samimiyet ve ruhsal ilişkiler eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile hizalanacak. Ölümcül çekicilik ya da belki bu kişi aslında bir ruh eşidir? Kabul etmeyi seçerseniz, meydan okuma, burcunuzdaki cilveli Venüs ile maceracı dokuzuncu genişleme evinizdeki isyankar Uranüs arasındaki cızırtılı bir kareden kaynaklanabilir. Değişime hazır olduğunuzu kabul edemeyecek kadar gururlu musunuz?

Aslan Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Egoya dikkat edin – sadece sizinkilere değil, muhtemelen koca kafa sendromundan biraz dinlenmeye de ihtiyacınız olabilir. Etrafınızdaki herkesi tamamen aynı görmeye çalışın.

Aslan Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Leo, iletişim atılımlara yol açabilir, bu yüzden iş yerinde yürekten konuş. Topluluk önünde konuşma, fikrinizi paylaşma ve profesyonel platformunuzu yükseltme fırsatı elde edebilirsiniz. Bu, akranlarınızın onbirinci evinizdeki İkizler ayının ve işbirliği sektörünüzde Kova’daki geri giden Satürn ile uyumlu bir bağlantı oluşturması nedeniyle tezahür etti. Parlama vaktiniz geldi, özellikle de kimin izlediğini asla bilemezsiniz.

Her zaman komplo kuran birine dikkat edin – onların hikayesinin bir parçası olabilirsiniz.

Aslan Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün yalnızlık ihtiyacını onurlandır, Leo. Ay, bu sabah rahat Yengeç burcuna giriyor ve sizi sosyal medyadan kopmaya ve ruhsal merkezinizle yeniden bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Luna’nın büyük kalpli Jüpiter ile iyileştirici bağlantısı, yakınlık cephesinde bağları tatlandırmak için yer sunuyor. Başka bir yerde, manyetik Venüs, değişim getiren Uranüs ile gürleyerek kariyer talepleri etrafında yoğun bir özgürlüğe ihtiyaç duyuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.