Aslan Burç Yorumları 5 Temmuz 2021

Aslan burcunun 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 5 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars ve Venüs sabit ateşleriniz arasında cızırdayarak, neden sürekli olarak o özel kişiye aşık olduğunuzu yakalamanıza şaşmamalı. Ve bil diye söylüyorum, yaşadığın tutku karşılıklı. Bununla birlikte, bu süre zarfında, cinsel arzularınız ile sizin için en iyi olanı ayırt etmek önemlidir, Leo. Bu özellikle, sekizinci yakınlık eviniz ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla ay ve Jüpiter (beşinci aşk evinizin hükümdarı) arasındaki bugünkü kare için geçerlidir. Luna, Plüton ve Neptün ile uyum içinde olacak, bu nedenle bu süre zarfında manipülatif davranışlara ve/veya güç mücadelelerine dikkat edin. Her şey her zaman göründüğü gibi değildir.

Aslan Burcu 5 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Neden bu kadar utangaç? Genelde partilere gitmekle ilgilenirsin ama bugün kendini gösterişten çok uyumak gibi hissediyorsun. Kendi tuhaf iç işleyişinizin gizemlerinin tadını çıkarın – farkına bile varmadan sürü halindeki benliğinize geri döneceksiniz.

İyi bir arkadaşın var. Aslında, birkaç tane var. Oldukça şanslısın!

Aslan Burcu 5 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Aslan olarak, kozmik rehberlik için ışık veren güneşe bakarsınız. Pazartesi günü gökyüzü, güneşi elektrikli Uranüs ile destekleyici bir bağlantı kurarak buluyor ve mevcut kariyer yörüngenize taze bir canlandırıcı enerji dozu getiriyor. Bu enerji verici temas, ilerlemeye yönelik mevcut yaklaşımınızda küçük ama önemli değişiklikleri benimsemek için ideal bir zamandır. Başka yerlerde, Merkür’ün Neptün ile karesi kafa karıştırıcı sosyal koşullar yaratabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.