Aslan Burç Yorumları 29 Temmuz 2021

Aslan burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu süre zarfında uzun vadeli vizyonlarınızı tezahür ettirmek oldukça zor görünebilir, ancak bu enerjinin cesaretinizi kırmasına izin vermemelisiniz, Leo. Aynı şey, sizden uzakta olan birine aşık olanlarınız için de geçerli. Hepsi Luna’nın yaralı şifacı Chiron ile ve Pluto ile kare açı yapması sayesinde. Bu, elbette, takıntılı düşünceleri tetikler, ancak tezahür sürecinize dikkat etmeniz önemlidir. Bu arada, şehvetle yönlendirilen ikinci değer sistemleri evinizdeki yolculuğunun ortasında büyüleyici Venüs’ün yardımına yaslanmaktan çekinmeyin. Rahatınızı, arzularınızı ve istikrarınızı bir öncelik haline getirin.

Aslan Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Kusursuz tarzınız ve yadsınamaz ışıltınız, anonim olsun ya da olmasın, hayranların takdirini topluyor. Flört etmedeki üstün çevikliğinizle birleştiğinde, bugün romantizmde yanlış gidemezsiniz.

Aslan Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bugün hayattan daha büyük hissedeceksin, Leo. Ateşli Mars, şimdi güneş ilk kimlik evinizi tutuşturuyor, güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizde gökyüzünde güçlü Jüpiter ile bir karşıtlığa kilitleniyor. Bir iş ortağının veya iş ortağının size önemli bir profesyonel kazanç elde etme fırsatını sunduğunu görebilirsiniz. Şimdi sizi daha yükseğe taşıyabilecek ve hırslarınızı yıldızlara taşıyabilecek biriyle birlikte çalışma zamanı. Şu anda bir sözleşme imzalayın, resmi bir iş birliği kurun veya pazarlık yapın ve buradan kartopu gibi daha büyük fırsatlar bulacaksınız.

Zafer sana gitmeyebilir, ama kalbinde büyük bir başarı olduğunu biliyorsun.

Aslan Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bugün yanıyormuş gibi hissetmek çok kolay Leo. Kendinden emin Mars, büyüme talep eden Jüpiter ile kafa kafaya geldiğinden, ben ve biz cephesinde gerilimler çatışacak gibi görünüyor. Bu yüksek enerji geçişi, genişlemeyi teşvik eder, ancak aynı zamanda öfkeleri de yükseltmesi muhtemeldir. Neyse ki Mars, 14 Eylül’e kadar kalacağı pratik Başak’a ilerliyor. Mars’ın buradaki varlığı, enerjinizi iş hedeflerine ve güven artırmaya ayırmanıza yardımcı oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.