Aslan Burç Yorumları 20 Temmuz 2021

Aslan burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 20 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunu 20 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 20 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğru zihniyetle her şey mümkün, Leo. Kabul edelim, çatışmadan kaçınmak için “barışı korumayı” pek sevmiyorsunuz, ancak günümüz astrolojisi size tamamen farklı bir bakış açısı sunuyor. Romantizmle ilgili beşinci evinizdeki ay ile önemli diğer evlerden oluşan kararlı yedinci evinizdeki yapılandırılmış Satürn arasındaki tatlı bir altmışlık, sizi Bay veya Bayan Sağ için sıçramaya teşvik eder. Elbette bu, şeyler üzerinde dürüstlük ve bütünlük içinde çalışmanızı gerektirecektir, bu nedenle tüm beklentileri bir kenara bırakın. Luna’nın yaralı şifacı Chiron’la olan üçgeni, geçmişin kendini tekrar etmesinden korkmanıza rağmen geleceğe güvenle bakmanızı hatırlatır.

Aslan Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün her şey çok eğlenceli. Sekiz saat bir işte kalsanız bile zaman geçirmenin yollarını bulacaksınız. Masanızda eğlenemeyeceğinizi kim söylüyor? Çalışma programınızdan en iyi şekilde yararlanın.

Aslan Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün senin için büyük bir profesyonel gün, Leo. 2018’den beri, elektrikli Uranüs, güneşteki onuncu başarı evinizi gezerek kariyerinizde yolunuzu değiştirmenize yardımcı oldu. Tamamen yeni bir yöne fırlıyorken veya kariyerinizin yeni zirvelere çıktığını görüyorken, son zamanlardaki profesyonel planlarınızın anahtarı tamamen yeniden icat etmekle ilgili. Bugün, bilinçaltınızın güneş enerjisiyle ilgili on ikinci evinde yörüngede dönen Merkür ile, birdenbire size gelen ve sizi zirveye taşıyabilecek vizyoner bir fikriniz olabilir! Bunun yerine, bu, gizlice köşenizde sizi neşelendiren biri olarak tezahür edebilir. Heyecan verici haberlerin ortaya çıktığını ve şimşek gibi çatırdadığını izleyin.

Öğrenmenin bu kadar eğlenceli olabileceğini kim bilebilirdi? Beynini beslemeye devam et – onu seviyor.

Aslan Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün kimsenin parlaklığını karartmasına izin verme, Leo. Ay, heyecan verici Yay burcunda dolanırken, ilgi odağı olmaya ve yaratıcı hünerinizi çevrenizdeki dünyayla paylaşmaya çalışıyorsunuz. Luna’nın istikrarlı Satürn ile olan tatlı bağı, ortaklıkların geleceğini tartışmak veya karşılıklı olarak destekleyici taahhütlere girmek için ideal bir gün olmasını sağlıyor. Başka yerlerde, Merkür, çığır açan Uranüs ile aynı hizadadır ve değişen kariyer yolunuz için yeni bilgiler sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.