Aslan Burç Yorumları 17 Temmuz 2021

Aslan burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, güneş tarafından yönetiliyorsun – bu yüzden bu kadar parlıyorsun. Bununla birlikte, sürekli parlayan gezegen hükümdarınız bugün gölgeli Pluto’ya doğrudan bir muhalefet yapacak ve bu da belirli bir durumun sonucunu kontrol etme ihtiyacını yoğunlaştıracak. Bekar ve özel birine aşık mısın? Bozuk bir plak gibi görünüyor, ama anahtar teslim olmaktır. Sonuçta, olması gerekiyorsa olacak, değil mi? Ay ayrıca, hem Merkür hem de Jüpiter ile uyumlu hizalamalar yaparken, en içteki dördüncü evinizin üzerinde geziniyor olacak. Bugün sezgisel bir vuruş deneyimleyeceksiniz, bu yüzden mevcut kalın.

Aslan Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Ön loblarınız ve daha derin sezgileriniz arasında iyi bir dengeniz var. Bakımı en kolay şey değil, ancak bazı zor kararları yoldan çıkarmanıza yardımcı olacak.

Aslan Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün tüm ticari ilişkiler söz konusu olduğunda sessiz ol, Leo. Güneşin on ikinci gizlilik evinde parlayan güneş, güneş altıncı iş evinizde kötü niyetli Pluto’ya karşı torpido yapacak. Aniden, gizli bir düşmanın veya rakibin, bilginiz olmadan, ancak düştüğünüzü görünce ortaya çıktığını anlayabilirsiniz. Anteninizi yukarıda tutmak için elinizden geleni yapın. Bir şeylerin ters gittiğini hissediyorsanız, muhtemelen haklısınız. Ayrıca, yakın zamanda aranızda olan bir iş arkadaşınız bir patrona veya yöneticiye sizin hakkınızda şikayet ediyor olabilir, bu nedenle yangına ateşle karşılık vermek yerine biraz hasar kontrolü yapmak ve masumiyetinizi kanıtlamaya hazırlanmak en iyisidir.

Bir şeye tekrar tekrar bakmak, anlamı daha açık hale getirmeyecektir.

Aslan Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Aslan olarak, kozmik rehberlik için büyüleyici, hayat veren güneşe bakarsınız. Cumartesi günü gökyüzü, güneşin karanlık ve kasvetli Plüton ile rahatsız edici bir düzenlemeye kilitlendiğini görüyor. Bu eşleştirme, iş/yaşam dengenizdeki uyku halindeki hayal kırıklıklarını aydınlatmak için çalışır. Kendinizi sağlık sorunlarıyla ilgili ifşaatlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu arada, Terazi’deki ilk çeyrek, kendi kendini sabote eden zihinsel kalıplar etrafında neyin değişmesi gerektiğini vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.