Aslan Burç Yorumları 11 Temmuz 2021

Aslan burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 11 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Spot ışığı senin üzerinde ve gerçekçi olalım, başka türlü yapamazdın Aslan. Ay, Mars ve Venüs sabit ateşlerinizin arasında cızırdayarak, romantik arzularınız konusunda sadece daha iddialı olmakla kalmıyor, aynı zamanda kendinizi oldukça gösterişli bir şekilde ifade ediyorsunuz. Şimdi, eğer kabul etmeyi seçerseniz, meydan okumanız, o endişeli aya yönelik enerjiden uzaklaşmaktır. Sevgiliniz sizinle aynı sayfada olabilir veya olmayabilir, bu da gerginlik yaratabilir. Kendinize ve birbirinize karşı sabırlı olun.

Aslan Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi mi? Ya da belki sadece bir macera seyahati planlıyorsun? Ne için zamanınız ve paranız varsa, dünyaya çıkın ve yeni yerler görün.

Aslan Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Aslan, bugün enerjinizi harekete geçiren büyük bir stelyum (bir burçta üç veya daha fazla gezegen) var. İşinizde ilgi odağı olmanıza nerede izin vermediniz? Aslan ayı, Venüs ve Mars, olmanız gereken Aslan olmanız için sizi güçlendiriyor. Bu, kim olduğunuzu veya bireyselliğinizi temsil eden projelere dalmak için ideal bir zamandır. Kalabalığın arasından sıyrılmak için doğdun!

Seyahat tutkunuzun yeniden uyanmasına hazır olun. Pasaportunuz güncel mi?

Aslan Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bütün gözler senin üzerinde Aslan! Ayın burcunuzdaki varlığı, özgüven ve varlık duygunuza geri dönmenize yardımcı olarak dışa dönük ve kaygısız olmanızı kolaylaştırır. Yine de, Luna’nın ağır Satürn ile rahatsız edici teması, ilişki bölümündeki şeyleri yavaşlatabilir. Bu arada, Merkür, önümüzdeki haftalarda zihninizi rüyalara ve bilinçaltı muamelelerine davet ederek duygusal Yengeç’e kayar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.