Akrep Burç Yorumları 9 Temmuz 2021

Akrep burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 9 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, risk almayı pek sevmiyorsun ama denemeden asla *gerçekten* bilemezsin ve aynı şey aşk hayatın için de geçerli. Ve macera, deneyim ve dünyevi arayışlarla dolu dokuzuncu evinizden parıldayan ay ile, muhtemelen bir sonraki aşk girişiminizi çevreleyen temalara duygusal olarak yatırım yapıyorsunuz. Meydan okuma? Luna, ayrıntıları seven altıncı lojistik ve sorumluluk eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile yüzleşecek ve sizin için pratik olanla duygusal olarak özlem duyduğunuz şeyler arasında gerilim yaratacaktır. Kim bilir belki de bu risk gerçekten alınmaya değerdir.

Akrep Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Şu anda bir şeyin gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu düşünüyorsanız, büyük ihtimalle öyledir. Değilse, yeterince dikkat etmiyorsunuz. Başka bir göz atın.

Akrep Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Yeni bir zihniyet ve ufkunuzu genişletmek artık iş hayatınızda sizin için önemli bir odak noktası, Akrep. Bazı aksiliklerle uğraştınız; bu sizin için canlandırıcı bir an. Yengeç burcundaki yeni ay, inançlarla ilgili dokuzuncu evinizde ve altıncı iş evinizdeki Kayron ile Koç burcunda zorlu bir görünüm oluşturuyor. Bazı durumlarda kalmanın gerekli olduğunu düşünmüş olabilirsiniz, ancak şimdi iş yükünüz açısından kendi kararlarınızı verebilirsiniz.

Gücünüzü geliştirmek zaman alacak – ilerlemenizi ödüllendirerek yolda kalın.

Akrep Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hayatla ilgili eski inançların söz konusu olduğunda evi temizliyorsun, Akrep. Kendiniz hakkında inandığınız şeylerin çoğu, gözlerinizin önünde erimeye başlıyor. Bugünün gökyüzü, duygu yüklü Yengeç burcundaki yeni ayın gelişini müjdeliyor ve beraberinde yeni felsefeler geliştirme ve önümüzdeki haftalarda kendinizi yeni bir şeyler öğrenmeye adama fırsatı sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.