Akrep Burç Yorumları 3 Temmuz 2021

Akrep burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünya, romantik ortaklıklarınızı onaylayabilir veya onaylamayabilir, ancak bunun için uykunuzu kaybetmek üzere değilsiniz, Akrep. Her ne kadar ayın şehvetli Boğa burcuna kayması ve taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, müzakereler, bire bir bağlantılar ve diğer önemli evlere ek olarak, Jüpiter’i aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci evinizde seksen yapacaktır. . Başka bir deyişle… kalbinin sesini dinliyorsun ve bunu değiştirmek için kimsenin yapabileceği bir şey yok. Elbette, Luna’nın Venüs’e karesi “itibarınız” söz konusu olduğunda sürtüşme yaratabilir, ama kimi kandırıyoruz? 2021 ve sen inanılmaz derecede kendinin farkındasın.

Akrep Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Kendinizi alıngan hissediyorsunuz ve size bir sır emanet edilecek. Bu ikisi birlikte gidebilir, inanın ya da inanmayın. Onu dökmek için zar zor cazip hissedeceksiniz ve direnecek kadar güçlüsünüz.

Akrep Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, bugün iş ve profesyonel ilişkilerinizi değiştirme ihtiyacı güçlüdür. Değer odaklı Boğa ayı, işbirliği sektörünüzde ve profesyonel konulardan oluşan onuncu evinizde Aslan’daki agresif Mars ile zor bir açı oluşturuyor. Bu yönler birlikte sizi, sizin için neyin yanlış hizalanmış olduğuna yaratıcı bir şekilde bakmaya itiyor. İşinizde gerçek yaratıcı ifadenizi nerede boğuyorsunuz? Şimdi tutkunuzu savunma zamanı.

Arkadaşlarınızla sırlarınızı ifşa ederken bazı şüpheli tutarsızlıklar tespit ediyorsunuz.

Akrep Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Akrep olarak, yönetici gezegeniniz, go-getter Mars’tan kozmik rehberlik arıyorsunuz. Cumartesi günkü gökyüzü, Mars’ı asi Uranüs ile bir kareye kilitlendiğinden gergin bir konumda buluyor. Bu rahatsız edici kombinasyon, sizi boğucu koşullardan kurtulmaya teşvik eder, ancak özellikle ilişki cephesinde ajitasyonu da artırabilir. Bu yoğun enerji sizi patlayıcı hissettirebileceğinden, fiziksel bir çıkış aramak için ideal bir gün!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.