Akrep Burç Yorumları 28 Temmuz 2021

Akrep burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Akrep burcunu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Romantik yatırımlarınız sizi ruh düzeyinde tatmin ediyor mu, Akrep? Bugünün Koç burcundaki ayı, sorumlu altıncı evinizi, durum tespiti ve hizmet eylemlerinizi aydınlatmasına ek olarak, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki hisleriniz aracılığıyla Satürn retrosu yapacak. Ve olayların pratik tarafına odaklanmaktan pek hoşlanmasanız da, Luna’nın yaralı şifacı Chiron ile birleşmesi, enerjinizin nereye gittiğini düşünmeniz için size meydan okuyor. Venüs on birinci teknoloji evinizden geçerken, bunun toksik hale gelen bir çevrimiçi kaçışla pekala ilgisi olabileceğini unutmayın.

Akrep Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir köşeye mi itildin? İçgüdünüz savaşmak olabilir, ancak o pençelerle izleyin. İmajınız önemlidir ve sağlam bir beygir olarak görülmek istersiniz – bir tür çığlık atan kedi olarak değil.

Akrep Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Son aylarda Jüpiter’in yaratıcılıkla ilgili beşinci eviniz olan Akrep’in ilk derecelerinde dönmesiyle birlikte, doğrudan İlham Perisi’nden parlak fikirler ve dürtüler indiriyorsunuz. Ancak, yılın geri kalanında kalmak üzere bugün güneş enerjisi dördüncü evinize döndüğünde, diğer alanların artık sizin için parladığını göreceksiniz. Birçok Akrep için, işiniz için yer değiştirme, hatta yakındaki yeni bir yere transfer etme fırsatınız olacak. Evden çalışıyorsanız, ev ofisinizde daha fazla zaman geçireceksiniz ve muhtemelen üretkenliğinizi desteklemek için iç mekanı veya dekoru değiştireceksiniz. Gayrimenkul satın almaya veya kendi özel mağazanızı, işletmenizi veya mağazanızı açmaya hazırsanız, kendinizi evinizde hissettirecek mükemmel yeri bulacaksınız.

Büyük patronlar tahmin edilemez – dikkatli oynayın ve ateş hattından uzak durun.

Akrep Burcu 28 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Son aylarda yeteneklerinin sularını korkusuzca test ediyorsun Akrep. Jüpiter’in duygusal Balık burcundaki genişleyen varlığı, size yaratıcı enerjinizi nasıl kucaklayacağınızı ve dünyaya nasıl iz bırakacağınızı gösterdi. Bugünün gökleri, Jüpiter’in gerileme yaparak baş döndürücü Kova burcuna döndüğünü gösteriyor, bu da ileriye doğru fırlatılmadan önce yılın geri kalanında ev ve aile cephesinde daha fazla büyüme olduğunu gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.