Akrep Burç Yorumları 2 Temmuz 2021

Akrep burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 2 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunu 2 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 2 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne istediğini biliyorsun ama olayların mantıklı tarafını görmek zor, Akrep. Endişelenme – her zaman mantıklı olmayacak. Bu özellikle, ayrıntılar ve durum tespiti ile ilgili lojistik altıncı evinizdeki ay ile problem çözmeye yönelik meraklı üçüncü eviniz aracılığıyla için için yanan gezegen hükümdarınız Pluto arasındaki günümüzün zorlu karesi için geçerlidir. Düşüncenin tavşan deliğinden aşağı inmek sizi ancak bir yere kadar götürür… o yüzden, öndeyken bırakın. Geleneksel yöneticiniz Mars, ilişki sektörünüzde de Uranüs ile karşı karşıya gelecek; bu nedenle, ne pahasına olursa olsun çatışmadan kaçınmaya çalışın. İşler kesinlikle tırmanabilir. Hafifçe yürü.

Akrep Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

En son ne zaman çöpçatanlık oynadın? Eski bir arkadaşınızı yeni bir tanıdıkla ayarlamayı düşünün. Bütün iyileri kendine saklamak adil değil.

Akrep Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrep, işe koyulma zamanı! Belki de yeni bir ürün lansmanı veya çalışma girişimi serbest bırakılıyor ve günlük dirsek yağı gerektiriyor. Koç ayı, işinizle ilgili altıncı evinizde ve kariyer sektörünüzde Mars’ın Aslan burcunda olmasıyla destekleyici bir açı oluşturuyor. Tüm çabalarınız için aldığınız övgüleri hak ediyorsunuz! Bir lider ve gösterinin yıldızı olarak bu yeni rolü benimseyin.

Patronunuzla zorlu karşılaşmalar, egomani fikrinizi yeniden tanımlayacaktır.

Akrep Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bu haftanın yoğunluğunu üzerinizden atmak için zamana ihtiyacınız var Akrep. Evren, kendinizi en iyi şekilde hissetmeniz için dikkatinizi iş/yaşam dengenize ayırmaya teşvik eder. Hiperaktif Koç ayı, zamanınızı egzersize ve doğru beslenmeye ayırarak bir çıkış noktası sunar. Hareket çekici gelmiyorsa, odağınızı bunun yerine ayak işlerini ve iş yüklerini fethetmeye yönlendirin. Luna’nın Merkür ile bağlantısı, samimiyet bölümünde rahatlatıcı bir sohbet için yer sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.