Akrep Burç Yorumları 17 Temmuz 2021

Akrep burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir çeşit yol mu hissediyorsun, Akrep? Günümüzün astro havasının etkilerini inkar etmek mümkün değil – özellikle de gezegeninizin hükümdarı olan Plüton doğasının yoğunluğu düşünüldüğünde. Güneş, macera, genişleme ve bilgelikle dolu dokuzuncu evinizde gezinmeye devam ederken, merak uyandıran üçüncü iletişim evinizden geçerek, modern yöneticiniz Pluto’ya doğrudan karşı çıkacaktır. Bu süre zarfında inancınız çok iyi test edilebilir – özellikle aşk hayatınız söz konusu olduğunda. Bununla birlikte, Ay’ın burcunuzdan geçmesine ek olarak, Merkür ve Jüpiter’i üçgen yapacak ve bu da önemli bir mesaj getirebilecektir.

Akrep Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir süredir gizli (romantik) bir plan mı tutuyorsunuz? Şimdi farkında olmadan hedefinize yaymanın zamanı. Ne kadar direnirlerse, o kadar tuzağa düşecekler.

Akrep Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Benlik saygınız bugün büyük bir darbe alabilir, Akrep. Güneş ve Plüton savaştayken, bir başarısızlığın, profesyonel bir felaketin veya intikamcı bir rakibin üzerinize çöktüğünü görebilirsiniz. Kıskançlık ve manipülasyon, özellikle sosyal medyanıza karşı halka açık bir şekilde başlatıldığında size karşı körüklenebilir. Kontrole hızlı bir şekilde zarar vermek en iyisidir, böylece kontrol edemediğiniz bir yöne dönmezsiniz. Bununla birlikte, genellikle savaşmak için hızlı biri olsanız da, planınızı bir araya getirene ve soğukkanlılığa sahip olana kadar beklemek daha iyi olabilir. Nefes almak. Bırak fırtına geçsin. O zaman kendinizi tüm gerçeklerle sunabileceğinizi bilin.

Hayal gücünüzü yeni yönlere götürün; geçmişi olduğu kadar geleceği de keşfedin.

Akrep Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yoğun durumlara yabancı değilsin, Akrep. Aydınlatıcı güneş güç oyunu Pluto ile çarpışırken, Cumartesi günü gökyüzünün altında söylenmemiş bazı gerçeklerin ortaya çıkmasını bekleyin. Bu rahatsız edici eşleşme, muhtemelen havayı temizlemenize ve kendinizi sıfırlamanıza yardımcı olacak, fırtınalı bir zihinsel atmosfer ve yoğun konuşmalar yaratacaktır. İlk çeyrek ay, kendi kendini sabote eden iletişim kalıplarının serbest bırakmayı kullanabileceğini vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.