Akrep Burç Yorumları 13 Temmuz 2021

Akrep burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 13 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunu 13 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 13 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Sağa kaydır, Akrep. Ay, hem yüz yüze hem de internet üzerinden sosyal yaşamınızı çevreleyen temalara dikkat çekerek, dünyadaki özlemler, dernekler, topluluk ve aidiyet duygusundan oluşan on birinci evinize kayacak. İster bir flört uygulamasındaki bir talip, ister sizi cezbeden o özel kişi olsun, Luna’nın Merkür ile olan üçgeni, sürece güvenmenizi ve romantik durumunuzun olanaklarını düşünmenizi hatırlatıyor. Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Jüpiter’e karşı bir muhalefet yapacağından topraklanmış olmak önemlidir. Tekneyi sallamayın; sadece aşırıya kaçabilirsin.

Akrep Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Ciddi bir sosyal eylem havasındasınız. Yine de her şey romantizmle ilgili değil – insanlarla konuşmak ve gözlerinin içine bakmak için bir kaşıntınız var. Onu şımartın.

Akrep Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün profesyonel hayatında beş yıldızlı bir gün, Akrep. Para gezegeni Venüs, yardımcı yöneticiniz ve sürüş gezegeni Mars ile buluşuyor. Bu iki gezegen, güneş onuncu evinizde sıkı bir bağlantı içinde birleşecek. Tüm burçlar arasında kozmik olarak en çok desteklenen sizsiniz! Artık büyük bir kariyer atılımı elinizin altında olabilir. Önemli toplantılar planlayın, yeni bir işe başvurun veya yeni bir proje başlatın. Şöhret, başarı, ödüller ve başarılar, önceki sıkı çalışmanız için üzerinize yağıyor olabilir. Evren sizi dünyanın önünde daha da yükseğe kaldırıyor. Daha fazlası için doğduğunuzda gölgelerde saklanmayın.

Bugün başkalarıyla iyi geçinmek, bir süredir olduğundan daha kolay.

Akrep Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün insanlarınızla yeniden bağlantı kurmayı hedefleyin, Akrep. Ay, yeryüzündeki Başak’a doğru kıvrılır ve odak noktanızı topluluk duygunuza yönlendirir. Kaçırılan bağlantıları düzeltmek veya son durumlarınızı arkadaşlarınızla paylaşmak için biraz zaman ayırın. Luna’nın etkileyici Merkür ile destekleyici bağlantısı, eğitim girişimlerine katılmayı veya gelecekteki gezileri planlamayı kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.