Akrep Burç Yorumları 1 Ağustos 2021

Akrep burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunu 1 Ağustos 2021 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunu 1 Ağustos 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAkrep burcu 1 Ağustos 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük para hamleleri yapıyorsun ve otorite duygundan faydalanıyorsun, Akrep. Her ne kadar aşk ve romantizm söz konusu olduğunda, özellikle hem iddialı Mars hem de Venüs’ün onbirinci evinizdeki dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusu ile cızırdamasıyla, sosyal alanlarınızda işler ısınmaya başlayabilir. Meydan okuma? İşleri kesinlikle ticari tutmak mı yoksa belki bir adım daha ileri gitmek mi istediğinize karar vermek için sezginizi kullanın. Ay, taahhütlerle dolu yedinci evinizin ve diğer önemli evinizin üzerinde gezinirken, gerçek anlaşmadan daha azına razı olmak üzere değilsiniz.

Akrep Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Durumun ne kadar çabuk tersine döndüğüne ve zirvede olduğunuza şaşıracaksınız – bu yüzden oda arkadaşınızın veya tatlınızın bu sefer kendi yoluna gitmesine izin verin.

Akrep Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün tuhaf bir enerjide gezinmeye hazır olun, Akrep. Kariyer başarılarıyla ilgili solar onuncu eviniz özellikle spot ışığı altında olacak ve bu hem bir lütuf hem de bir lanet olacak. Bir yandan, günün erken saatlerinde, ateşli güneş, iş ve zihin gezegeni Merkür ile güçlü bir kavuşumda birleşecek. Bunu yaparken, profesyonel yaşamınız hakkında, sizi büyük bir heyecanla dolduracak bir atılım duyabilirsiniz. Ancak kısa bir süre sonra Satürn, Merkür ile çarpışacak ve sıkı bir muhalefet oluşturacak. Bu muhtemelen evinizden veya ailenizden kaynaklanan yoğun bir çatışma ve meydan okuma getirecektir. Henüz karar vermemek en iyisidir.

Sırlar potansiyel olarak patlayıcı bilgilerdir – elinizdekilere dikkatli davranın.

Akrep Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Evren bugün önünüze bazı engeller çıkarıyor, Akrep. Hayal kırıklığına uğramak yerine, yörüngenizi yeniden değerlendirmeyi ve hızınızı azaltmayı hedefleyin. Hayat veren güneş, iletişimci Merkür ile birleşerek mevcut kariyer ortamınıza önemli bilgiler getiriyor. Bu çift, duygusal temelinizdeki altta yatan herhangi bir stresi veya zayıflığı vurgulayarak, ağır Satürn’e karşı çıkmaya devam eder. Sorunların üzerinden geçmek yerine kendinizle görüşün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.