Yengeç Burç Yorumları 11 Haziran 2021

Yengeç burcunun 11 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 11 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 11 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 11 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 11 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 11 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, ay senin yönetici gezegenin. Bu nedenle, bunalmış veya bitkin hissediyorsanız, bunların hepsi dünün yeni ay güneş tutulması sayesindedir. Yine de, bugün burcunuza kayacak ve bu süreçte tatlı Venüs ile birleşecek. Bekar veya alıngan olmanıza rağmen, bu uyumlu sinerji sizi yalnızca en derindeki hislerinize yaklaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda auranızı Venüs cazibesiyle köpürtecek. Ne için bekliyorsun? Şu özçekimi yap. Parlama gerçek ve hala Venüs’ün gücünü ikinci tahmin ediyorsanız, bekleyin. Luna ayrıca macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizde şanslı Jüpiter ile üçgen açı yapacak, bu yüzden adım atmaktan korkmayın.

Yengeç Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Her şeyin parlak tarafını görüyorsunuz – bu ciddi anlamda can sıkıcı olabilir! Alternatifler arasında seçim yapmayı zorlaştırabilir çünkü her iki şekilde de çok fazla pes ediyormuşsunuz gibi geliyor.

Yengeç Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç burcunuz, yöneticiniz Ay bugün size güç veriyor ama sıçramadan önce dikkatli olun. Ay Yengeç burcunda ve benliğinizin ilk evinde faydalı Venüs ile kavuşum kuruyor. Bu özellik, arkadaş kazanmayı ve başkalarını etkilemeyi kolaylaştırabilir. Bir uyarı, kariyerinizin onuncu evinizdeki Kayron ile Ay’ın zor bir açı oluşturmasıdır. Bu gerginlik getirebilir, ancak sonuçta durum lehinize sonuçlanacaktır. Bu, kabuğunuzdan çıkıp kendinizi ifade etmeniz için bir şifa zamanı olabilir.

Her karar bir ya da son hissi verir. Kararsız olmak sorun değil – sadece zaman ayırın.

Yengeç Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Evren sana çok ihtiyaç duyduğun bir rahatlama getiriyor, Yengeç. Ateşli Mars nihayet bugün burcunuzdan ayrılıyor ve lüks Aslan’a ilerliyor. Mars’ın burcunuzdaki varlığı muhtemelen sağlık sorunlarını karıştırdı ve sizi giderek daha fazla sinirli ve dürtüsel yaptı. Neyse ki, Mars’ın Aslan’daki yeni kalışı, enerjinizi şu andan 29 Temmuz’a kadar acele etmeye, kazanmaya ve gizli yetenekleri yeniden etkinleştirmeye odaklıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.