Yay Burç Yorumları 23 Haziran 2021

Yay burcunun 23 Haziran 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 23 Haziran 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunu 23 Haziran 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 23 Haziran 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 23 Haziran 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Her zaman senin yolun ya da otoyol olamaz, Yay. Elbette, ay burcunuzda gezinmeye devam ediyor, kişisel felsefenize ve geleceğin fırsatlarına duygusal ve sezgisel netlik getiriyor, ancak karışımda hileli bir enerji var. Örneğin, kararlı ilişki sektörünüzün hükümdarı Merkür ile burcunuzda aya karşı bir muhalefet yaparak, bireysel duygularınız ve diğer önemli kişinin benzersiz bakış açısı söz konusu olduğunda bir halat çekme deneyimi yaşayabilirsiniz. . Değişken ateşiniz inatçılığıyla ünlüdür, bu yüzden gardınızı düşürmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ne de olsa tango için iki kişi gerekiyor, biliyorsun.

Yay Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

En iyi haber bugün size erken geliyor ve gün boyu ondan küçük zevkler almaya devam ediyorsunuz. Onu çok, çok daha büyük bir şeye dönüştürebilirsin!

Yay Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yay, bugün kendinizi güçlenmiş ve canlanmış hissedebilirsiniz. Yay burcu, iletişimle ilgili yedinci evinizdeki İkizler’deki Merkür ile karşıtlık oluşturan Güney Düğüm ile benliğinizin ve kimliğinizin ilk evindedir. Bir iş ortaklığı veya iş ilişkisi içinde ihtiyaçlarınızı iletmeniz istendiğini hissedebilirsiniz. Bu sizi gerçeğinizi yeniden değerlendirmeye ve ifade etmeye teşvik edebilir! İyi haber şu ki, şu anda başkaları tarafından desteklenebilirsiniz ve ihtiyacınız olanı alacaksınız.

Ev işlerinin sıkıcı olduğunu kim söyledi? Yaparken çok eğleneceksiniz.

Yay Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün ışığın parlamasına izin verin, Yay. Enerji veren güneş, tatlı ışınlarını yönetici gezegeniniz Jüpiter’e gönderir. Bu aydınlatıcı temas, kendi kalbinizin karanlığına cesurca gitmenize yardımcı olur. Bağ kuran Venüs, gerçeği ortaya çıkaran Plüton’a karşı olduğu için, bugün bu cesaret ve inanç artışına ihtiyacınız olacak. Bu ağır yön, özellikle para ve kaynaklarla ilgili bazı acı verici dürüst konuşmalar için ilişki iskeletlerini gün ışığına çıkarır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.