Yay Burç Yorumları 20 Haziran 2021

Yay burcunun 20 Haziran 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 20 Haziran 2021 Pazar günü neler bekliyor? Yay burcunu 20 Haziran 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 20 Haziran 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 20 Haziran 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 20 Haziran 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten bağlı, bugün biraz kısıtlanmış hissedebilirsiniz, Yay. Örneğin, sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla güneşin sezgisel Yengeç burcundaki başlangıcına ek olarak, bugünün Akrep ayı, kapalı onikinci evinize, karmaya ve perde arkasındaki her şeye kayacak. Muhtemelen bir dizi duygu ve cinsel arzular yaşıyor olsanız da, ayın iddialı Mars’a karesi, geri çekilme ve yalnız zaman geçirme ihtiyacınızda sürtünme yaratır. Muhtemelen saklanma ihtiyacı ile dolaşma özlemi arasında parçalanmışsınızdır.

Yay Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün her zamanki kadar uyanık değilsin, bu yüzden eşyalarını kaybetmen her zamankinden daha kolay olabilir. Her şey kötü değil. Ayrıca bulutlarda kaybolurken bazı tatlı fikirlerin hayalini kurabilirsiniz!

Yay Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Yay, yatırımcıları çevreleyen konular, şirket bütçeniz ve kazanılan gelir bugün gelişebilir. Bugün Yengeç mevsiminin ilk günü ve güneş sekizinci evinize giriyor. Bu, işiniz için başkalarından aldığınız parayı aktive ediyor. İhtiyaçlarınızla uyumlu olmayan alanlar varsa, bu gözden geçirme zamanı olabilir. Gezegen yöneticiniz Jüpiter geri harekette ve bunu yapmak için ideal bir zaman. İhtiyacınız olanı talep ettiğinizde teslim edilecektir.

Bir şeyleri kaybetmek hayal kırıklığına neden olur. Rahatlayın — her zaman topun üzerinde olamazsınız.

Yay Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Gece her zaman şafaktan önce en karanlıktır, Yay. Sevimsiz, bu, önümüzdeki aya girerken akılda tutulması gereken önemli bir fikir. Güneş, zihinsel olarak keskin İkizler’den ayrılır ve duygulara, önce Yengeç’e doğru ilerler. Bu geçiş, enerjinizi ilişki bölümünde yeniden doğuş ve yenilenmeye odaklar. Ortaklık yaklaşımınızın büyümüş bir unsurunun geçip gitmesine izin verin ve dönüşümünüzün çiçek açmasını izleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.