Yay Burç Yorumları 18 Haziran 2021

Yay burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yay burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 18 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu günlerde senin için ya hep ya hiç, Yay. Tatlı Venüs, yakınlık, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci erotik evinize musallat olmaya devam ediyor – cinsel yaşamınıza ve ruhsal birlikteliklerinize duygusal yoğunluğunuz ve tabu benzeri baştan çıkarma katmanınızı ekliyor. Bu arada, bugünün Venüs tarafından yönetilen ayı, deneysel onbirinci dernekler evinize, dostluk çevrelerinize ve dünyaya ait olma duygunuza dokunacak ve duygusal dikkatinizi sosyal yaşamınızı çevreleyen temalara ve aynı zamanda bireysel özgürlüğünüze getirecektir. Bu. Romantik özlemlerinizle oldukça çelişkili, çünkü haritanızın bu alanı daha platonik olma eğilimindedir – ancak karar vermek size kalmış.

Yay Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Yaratıcı enerjinizi bugün çalıştırın – bolca var! Bir sonraki büyük projenizi hayal ettiğinizde arkadaşlarınızın yardım etmesini sağlayın. Dürüst olmak gerekirse, düşündüğünüzden daha basit!

Yay Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Archer, bugün her zamankinden daha sosyal hissedebilirsin. Ay, onbirinci bağlantı evinizde, ilişki odaklı Terazi burcundadır. Bu, gelecekteki umutlarınıza ve hayallerinize doğru ilerlemenize yardımcı olabilecek geçmişteki kişilerle yeniden bağlantı kurmanızı teşvik ediyor. Ay ayrıca, iş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizde İkizler burcunda geri giden Merkür ile faydalı bir bağlantı kuruyor. Uzun vadeye bakın, Yay.

Biri bir keşif başlatıyor ve seni takımda istiyor. Bu bir fırsat.

Yay Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün insanlarınızla yeniden bağlantı kurun, Yay. Hem romantik hem de ailevi ilişki dramalarına o kadar kapıldınız ki, muhtemelen biraz hafifliğe ihtiyacınız var. Luna’nın barış arayan Terazi’deki varlığı, bugün arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmanızı ve sosyal ağınızı bulmanızı teşvik ediyor. Luna’nın kendi kendini motive eden Mars ile olan destekleyici bağlantısı, size macera bulmak ve bir şeyleri sarsmak için enerji sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.