Yay Burç Yorumları 17 Haziran 2021

Yay burcunun 17 Haziran 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 17 Haziran 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunu 17 Haziran 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 17 Haziran 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 17 Haziran 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 17 Haziran 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 17 Haziran 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Özünde doğal bir iyimsersin, ama bu, işi zevkle karıştırman gerektiği anlamına gelmez, Yay. Ay, kariyer, miras ve otoritenin hırslı onuncu evinde gezinmeye devam ediyor – sizi duygusal olarak dünyadaki itibarınız etrafında dönen temalara bağlıyor. Bununla birlikte, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en içteki duygularda Luna’nın Neptün’e muhalefeti, iç dünyanız ve dış realiteniz arasındaki sınırları ortadan kaldırır. Kulağa derin geliyor, ama yine de zor. Bu arada, Luna’nın geri giden Merkür karesi, ilişkinizde bir karışıklık hissi yaratabilir, bu yüzden işler yolunda gitmiyorsa, yavaşlayın. Yarın başka bir gün.

Yay Burcu 17 Haziran 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün insanların aklını başından alabilirsin – aklına ne gelirse söyle ve sonra ne olacağı konusunda çok fazla endişelenme. Açıklama isterlerse, onları tavşan deliğinin derinliklerine yönlendirin.

Yay Burcu 17 Haziran 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Yay, iş ilişkileriniz ve yaratıcılığınız konusunda sizin için bir iyileşme zamanı. Belki de fikirlerinizin meslektaşlarınız tarafından kabul edildiğini hissetmemişsinizdir ve şimdi fikrinizi daha güvenli bir şekilde yeniden ifade edebilirsiniz. Bugün başkalarıyla iletişim kurmaya zaman ayırın. İş hayatınızda hala bunu etkileyen çalkantılı enerjileriniz var. Kısıtlayıcı Satürn, iletişimle ilgili üçüncü evinizde Kova burcunda geri harekette ve iş sektörünüzde Boğa burcundaki Uranüs ile gergin bir açı oluşturuyor. Tact seni bu işin içinden çıkaracak.

Bugün bir insanla bağlantı kurun. Gülümseyen bir yabancıyla küçük bir konuşma yapın.

Yay Burcu 17 Haziran 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İtibarın dünyasında neler oluyor, Yay? Hırslı olmak istediğiniz yere yaklaşmak için bazı değişikliklerin yapılması gerekiyor. Bugünün gayretli Başak burcundaki ilk çeyrek ayı, ilerlemek için gereken değişiklikleri vurguluyor. Bu hikayenin özüne inmek için yakın işbirliği içinde olduğunuz herkese bakın. Hangi tavizler değerlidir ve hangileri sizi geri tutuyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.