Yay Burç Yorumları 1 Temmuz 2021

Yay burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbinizi ne kadar açarsanız, o kadar çok sevgiyi kabul edersiniz, Yay. Bildiğiniz gibi, ay erotik sekizinci seks evinizi, samimi birliktelikleri ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetir. Ama bugün aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizi harekete geçiriyor. Daha da önemlisi, yaralı şifacı Chiron’a yakın oturuyor, bu da sizi geçmişteki yaralarla veya sevgiyi çevreleyen korkularla yüzleşmeye zorlayabilir. O özel birine açılmaktan korkuyor musun? Neyse ki ay, aşkla ilgili beşinci evinizin yöneticisi olan Mars ve cilveli Venüs ile de uyum içinde olacak. Yani tutku kaçınılmazdır.

Yay Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün sizin için o kadar çok güzel şey oluyor ki, enerjinizi nereye odaklayacağınızı bilmek zor. Kazançlarınızda cömert olun, arkadaşlarınız sizin için bir maraton koşacak (ve rahatsız edici ayakkabılarla da – şimdi, bu sadakat!).

Yay Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Okçu, büyük bir gezegensel açı nedeniyle iletişim bugün çok önemlidir. Aksiyon gezegeni Mars, yüksek öğrenim sektörünüzde etkileyici Aslan burcunda ve iletişimle ilgili üçüncü evinizde geri giden Kovadaki Satürn ile karşıtlık oluşturuyor. Bu, yaratıcı bir fırsatı çevreleyen sağlam bir iletişim sağlayabilir. Bu, yedinci iş ilişkileri evinizde ilerlemeye devam eden İkizler’deki Merkür ile yeni kararlar almak ve yeni anlaşmalar oluşturmak için iyi bir zamandır. Ayrıntılara bakmayı unutmayın.

Yeni bir şey öğreneceksiniz; kimsenin tahmini nedir. İyi eğlenceler!

Yay Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzü, çeşitli hayal kırıklıklarını kafaya getirebilir, Yay. Go-getter Mars, bugün duvar inşa eden Satürn ile gözleri kilitliyor ve düşüncelerinizin ön saflarına zihinsel fırtına bulutları getiriyor. Bu rahatsız edici temas, yolculuklar, seyahat planları ve eğitim konularında ileriye doğru hareketi engelleyebilir. Özellikle net bir kafa ve karizmatik iletişim gerektiren büyük girişimlere girişmekten kaçının.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.