Terazi Burç Yorumları 5 Haziran 2021

Terazi burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Hem sen hem de sevgilin, gelecek planlarını yeniden gözden geçirmen için yönlendiriliyorsun, Terazi. Ve şu anda bekarsanız, seçeneklerinizi şimdilik açık tutmaya karar verebilirsiniz. Yine de, Merkür gerilemesinin etkilerine ek olarak – bilinmeyen bölgedeki geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla – gelecekteki planlarınıza daha yakından bakabilirsiniz… veya ilgilendiğiniz biriyle kıvılcımı yeniden yakmaya karar verebilirsiniz. Meydan okuma? Luna hem Mars hem de Pluto ile çatışacağından duygularınız biraz düzensiz hissedebilir. Öyleyse, bu arada toprağa bağlı kalmak için elinizden geleni yapın.

Terazi Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün biraz daha sosyalleşmeniz gerekiyor – ne zaman kuru bir büyüye gireceğinizi ve yeni bağlantılara ihtiyaç duyacağınızı asla bilemezsiniz! Bugün tanıştığınız hemen hemen herkesi kolaylıkla büyüleyebilirsiniz.

Terazi Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

İlişkilerde gezinirken ve başkalarıyla çalışırken dikkatli olun, Terazi. Reaktif Koç ayı, profesyonel sektörünüzde Yengeç burcunda Venüs ile zor bir durum oluşturuyor. Venüs faydalı bir gezegen olsa da, bu yönü gerginlik yaratıyor ve anlaşmazlıklara yol açabilir. Bunun yerine, bunu anlayışlı olmanın ve iş dünyasındaki ortakları dinlemenin bir zamanı olarak kullanın. Daha sonra muhakeme yeteneğinizi kullanabilir ve ağır çatışmalardan kaçınabilirsiniz. Bazen iş, diğer kişilikleri yönetmeyi de içerir.

Yelken derslerine kaydolmalısınız. Veya koşu kulübü. Bir grupla yola çıkın!

Terazi Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günkü gökyüzü ısıyı sonuna kadar yükseltir, Terazi. Sinirli Mars, günü duygusal olarak ham Pluto ile gergin bir muhalefet içinde geçiriyor, eviniz ve ailenizle ilgili işlenmemiş duyguları veya hikayeleri karıştırıyor. Duygularınızın yoğunluğunu küçümsemek yerine, onlarla birlikte oturun ve onlara nefes alma alanı verin. Ortaklık arenasında artık gerilimler ortaya çıkacaktır. Yavaşça alın ve konuşun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.