Terazi Burç Yorumları 22 Haziran 2021

Terazi burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 22 Haziran 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, dünyadaki kariyer, otorite ve itibarla ilgili hırslı onuncu evinizde parlıyor ve tüm dikkatler sizin üzerinizde, Terazi. Tek? İletişimin meraklı üçüncü evinizdeki ay ile geniş ağlardan oluşan özgürlüğü seven onbirinci evinizdeki cüretkar Mars arasındaki bugünün uyumlu üçgeni, kalbiniz ve ateşli tutkularınız arasında tatlı bir sinerji yaratır. Daha da önemlisi, bu yıldız üçlüsü, benzer umutları ve hayalleri paylaşan benzer düşünen bireylerle bağlantı kurma olasılığını da artıracaktır. Belki işler daha platonik başlayabilir, ancak bu gelecekte romantik bir şeye dönüşmeyecekleri anlamına gelmez.

Terazi Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Şu anda biraz aşk delisi olabilirsin ama aklındaki tek şey bu değil. İçinizden o kadar çok sosyal enerji akıyor ki, bir kısmını başkalarıyla paylaşmadan edemiyorsunuz.

Terazi Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, iletişim senin için zorlandı – özellikle iş yerinde. Geçmişteki sorunlar veya durumlar, bugün İkizler burcunda doğrudan dönüş yapan iletişim gezegeni Merkür tarafından tarandı. Bu, bunları çözmeniz ve günlük iş hayatınızı iyileştirmeniz içindi. Merkür, altıncı iş evinizde Balık’ta puslu Neptün ile zor bir açı oluşturuyor, bu yüzden bu başka bir katman ekledi. Bugünden itibaren işinizde gelişmeler görmeye başlayacaksınız.

Bu durum esneklik sağlar – boş zamandan yararlanın ve rahatlayın.

Terazi Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi, hayattaki yönünü tamamen yeniden değerlendiriyorsun. Merkür’ün gerileme evresi, derinlere inmenizi ve mevcut eğitim planlarınızı ve kendinizi geliştirmek için kullandığınız araçları yeniden gözden geçirmenizi istedi. Salı günkü gökyüzü, Merkür doğrudan dönerken bu aşamanın durma noktasına geldiğini görüyor. Bu hareket değişikliği, hoş bir netlik duygusu ve bir sonraki adımı atmaya yönelik bir enerji akışı getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.