Terazi Burç Yorumları 16 Haziran 2021

Terazi burcunun 16 Haziran 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 16 Haziran 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunu 16 Haziran 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 16 Haziran 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 16 Haziran 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

İçgüdülerini takip et, Terazi. Ay, yalnızlığı seven, kapanış, rüyalar, karma ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinizin üzerinde geziniyor – size içe doğru gitmenizi ve zihinsel ve ruhsal sağlığınıza öncelik vermenizi hatırlatıyor. Bahsetmişken… Luna, sorumlu altıncı sağlık eviniz ve günlük ritüelleriniz aracılığıyla Jüpiter’e bir muhalefet yapacak, bu nedenle kendinizi başkalarına aşırı yüklemekten kaçınmanız önemlidir – özellikle de zorlanmış hissediyorsa. Ay ayrıca birleşmeler, seks, ortak girişimler ve enerjik değiş tokuşlardan oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs ile uyum içinde olacak. Bu, size hizmet etmeyen karışıklıklardan kurtulmanız için sezgisel olarak size rehberlik ediyor.

Terazi Burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Birileri sürekli talepleri nedeniyle ev hayatınızı biraz zorlaştırıyor. Ev sahibi, ev arkadaşı veya daha uzaktaki biri olabilir, ancak bununla hemen ilgilenmeniz gerekiyor!

Terazi Burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, bu kariyer gelişiminizde sizin için olumlu bir zaman. Bugün gibi bir güne odaklanmak önemlidir. Detay odaklı Başak ayı bilinçaltınızdadır ve altıncı iş evinizde Balık burcundaki Jüpiter ile bir karşıtlık oluşturur. Başınızı eğmenizi, odaklanmanızı ve çalışmanızı gerektiren birçok görev ve görev gelebilir. Bu zor olabilir – özellikle kuzey yarım kürede hava sıcak olduğu için ama şu anda odaklanmaya devam edin. Oyunda bazı şeyleri karıştırabilecek ve hataları daha da kolaylaştırabilecek puslu bir enerji var.

Tüm eski sorunlarınızı yatağa atarak geleceğiniz için daha hızlı hareket edin. İyi geceler de.

Terazi Burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün dünyadan emekli olmana izin ver, Terazi. Ay, yansıtıcı Başak burcunda süzülürken, büyük olasılıkla saklanıp saklanma havasında olacaksınız. Bu geçiş sizi yalnızlık ve huzuru aramaya teşvik eder. Alanınızı temizlemek ve topladığınız çöpleri en aza indirmek için ideal bir gün. Luna’nın küçük kozmik eylemi günü düşük anahtar yapar, bu yüzden toplumun üretken bir üyesi olma ihtiyacı hissetmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.