Oğlak Burç Yorumları 9 Haziran 2021

Oğlak burcunun 9 Haziran 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 9 Haziran 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 9 Haziran 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 9 Haziran 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 9 Haziran 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 9 Haziran 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 9 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars ve Venüs’ün taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz boyunca cızırtılı yolculuğunun ortasında, bugünün ayı, sorumlu günlük ritüeller, hizmet eylemleri ve durum tespiti yoluyla İkizler’deki Kuzey Düğümüne katılacak. Oğlak, her zaman fazla mesai yapıyorsun, ama yarınki yeni ay güneş tutulması zaten duruma baskı yaptığı için aşırıya kaçmamalısın. Gerginliğin arttığını hissetseniz de, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a altmışlık konumu, göz ardı etmemeniz gereken bazı köklü duyguları tetikleyebilir. Ve zaten çiftseniz, gerçeğinizi ifade etmekten geri durmayın, çünkü bu sizi birden fazla şekilde özgürleştirebilir.

Oğlak Burcu 9 Haziran 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Son zamanlarda çok acı çeken o olumsuz insanla uğraşmanın zamanı geldi. Onlarla yüzleşirken tamamen rahat değilsin, ama gerçekler senin tarafında.

Oğlak Burcu 9 Haziran 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Yeniden yapılanma senin için oyunun adı Oğlak. İkizler ayı rutininizin altıncı evinde ve gezegensel yöneticiniz Satürn’ü aktive ediyor. Bu gezegen Kova burcunda ve ikinci kazanılan gelir evinizde geri gidiyor. Bu size bugün yoğun bir iş yapmak için ihtiyacınız olan dürtüyü verebilir; bu akıllıca bir seçim olacaktır. Dosyalarınızı düzenlemek, eski e-postaları silmek ve aklınıza takılan mali işlerle ilgilenmek, odaklanmanız gereken şeylerdir! Net bir çalışma alanı ve zihin, paranızın tezahür etme gücünü artırabilir.

Tüm önemli enerjinizi işinize odaklayın ve geniş ufuklar göreceksiniz.

Oğlak Burcu 9 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün aşırıya kaçma, Oğlak. Yapılacaklar listenizin üstesinden gelmek için ilham almanız muhtemel olsa da, enerjinizi aşırıya kaçma konusunda dikkatli olun. Ay, her yerde enerji seviyelerini önemli ölçüde düşüren yarınki tutulmaya hazırlanmak için azalma evresinde yüzer. Elinden geleni yap, ama kendini zorlama! Luna’nın cetveliniz, yetenekli Satürn ile topraklanmış bağlantısı, doğal becerilerinizi birleştirmenizi kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.