Oğlak Burç Yorumları 5 Haziran 2021

Oğlak burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün işler duygusal olarak bunaltıcı geliyorsa, yalnız değilsin Oğlak. Ay, ilişki sektörünüzü yönetir ve bugün Mars ve Pluto ile anlaşmazlıklar yaşanacaktır. Düşmanlık çok mu? Belki de, gereksiz sürtünmeden uzaklaşmak size kalmıştır. Derin bir nefes alın ve bu süre zarfında sizin için neyin ortaya çıkacağını kabul edin. Luna, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizi, ailenizi ve iç temellerinizi ateşleyecektir – bu nedenle ortaya çıkan her şey bastırılmış veya ruhunuza gömülmüş olabilir. Bu bastırılmış duyguların farkında değilsen, onları önemsediğin birine kolayca yansıtabilirsin, böylece yolunu rahatlat.

Oğlak Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Eski sevgilini bu sefer telefonu eline al – ya da bu çok ürkütücüyse, uzak ve çoğunlukla çevrimdışı olan bir arkadaşına ulaşmanın bir yolunu bul Gerçek bir mektup bile yazabilirsin!

Oğlak Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Keçi, kim olduğun konusunda çok fazla değişim ve büyüme yaşadın ve bu da işine yansıyor. Evren, başkalarıyla çalışma konusunda öğrendiğiniz bazı dersleri uygulamaya koymanızı gerektirebilir. Yengeç’te duygusal olarak tahrik edilen Mars, yedinci ortaklık evinizde ve Oğlak burcunda geri giden Pluto ile bir muhalefet oluşturuyor. Bu husus, bunları çözmeniz için size zorluklar çıkarabilir. Bu yalnızca çalışma ortamınızı iyileştirmeye yardımcı olacaktır.

İşe girmeyi düşündüğünüz biri güvenilmez olabilir. Dikkatli!

Oğlak Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu olarak, ne pahasına olursa olsun dramatik, duygusal gösterilerden kaçınmayı tercih edersiniz. Sinir bozucu Mars, Pluto’yu ortaya çıkaran ağrılı nokta ile gözleri kilitlediğinden, bunu Cumartesi gökyüzünün altından atlamak zor olabilir. Bu gergin etkileşim, ilişki departmanında iltihaplanan herhangi bir uykuda olan veya konuşulmayan sorunları temizlemenize yardımcı olmak için çalışır. Başka yerlerde, bireysel Koç ayı evde kalmayı ve düşük profilli olmayı öneriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.