Oğlak Burç Yorumları 30 Haziran 2021

Oğlak burcunun 30 Haziran 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Haziran 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 30 Haziran 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizi yönetiyor ve taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, müzakereleriniz ve diğer önemli evlerinize enerji veriyor ve onları canlandırıyor. İşleri bir sonraki seviyeye nasıl taşıyabilirsin, Oğlak? Bugünün ayı, meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla rüya gibi Neptün ile güçlerini birleştirecek ve bu da size küçük bir rüya görmeyi ve ilahi zamanlamanın gücüne güvenmeyi hatırlatacak. Başka bir notta, aşırı şefkatli olmak kolay olsa da, sınırlarınız konusunda dikkatli olun. Luna, burcunuzda Plüton ile seks yapacak, sizi güçlendirecek ve romantizm algınızı değiştirecek. ona güveniyor musun?

Oğlak Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Birinin sürekli ilgi ve zaman talep etmesinden dolayı oldukça üzülmeye başlıyorsunuz ve şimdi onları azarlamak için en iyi zaman gibi hissedebilirsiniz. İşler biraz netleşmeli.

Oğlak Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, günlük iş hayatınızda bir durgunluk hareketi yaşamaya başlayabilirsiniz. İletişim gezegeni Merkür, İkizler burcunda ve altıncı iş evinizde ilerliyor. Her şeyinizi yaratıcı bir projeye koyuyorsanız, yaşadığınız gecikmeler dağılmaya başlayabilir. Siz yapının ustasısınız, bu yüzden önceliklerinizi aşmak için bunu uygulamak, bugünün enerjisinde gezinmek için harika bir yoldur.

Başka bir yerde olmak istemek anlaşılabilir bir şey ama olman gereken yer burası.

Oğlak Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak, zihniniz bugün fantastik bir siste mest olacak. Rüya gibi Balık ayının Neptün ile birleşmesi gerçeği çarpıttığı için, bugün şeyler hakkında mantıklı düşünmeye çalışırken buna dikkat edin. Şiirsel arayışlar ve duygusal sohbetler için ideal bir gün, ancak burada ve şimdi zor ve hızlı ile başa çıkmak söz konusu olduğunda çok fazla değil. Daha sonra, Luna’nın Pluto ile hizalanması, bağımsızlık duygunuz hakkında iyileştirici içgörüler sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.