Oğlak Burç Yorumları 1 Temmuz 2021

Oğlak burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçekte yanlış gidemezsin – bu yüzden kendine karşı dürüst ol, Oğlak. Hem Mars hem de Venüs, seks, karışıklıklar, birleşmeler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan boğucu sekizinci eviniz aracılığıyla gözlerinizi kamaştırmaya devam ediyor, samimi birlikteliklerinizden ruhsal yatırımlarınıza kadar her şeyi enerjilendiriyor ve uyumlu hale getiriyor ve siz tutkularınızın yoğunluğunu şımartmaya hazırsınız. Bu arada, Koç burcundaki bugünün ateşli ayı ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizi aydınlatacak ve bu da sizi en içteki duygularınızla temasa geçmeye teşvik edecek. Bu, özellikle ay, yaralı şifacı Chiron ile bu süreçte kavuşum yapacağı için geçerlidir. Kırılganlığınız sizin süper gücünüzdür.

Oğlak Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Uzun zamandır beklenen bu takdiri alacaksınız, ancak daha fazlasını hak ettiğini düşünen diğerleri mutlu olmayacak. Tebriklerini biraz fazla içtenlikle sunanlara dikkat edin – göründükleri kadar güzel olmayabilirler.

Oğlak Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, bugün başkalarının harika fikirlerinizi ezip geçmesine izin vermeyin! Altıncı iş evinizde Aslan burcundaki Mars’ın yaratıcı enerjisinden yararlanın, gizli sektörünüzde geri giden Kova burcundaki Satürn ile bir karşıtlık oluşturun. Bu, geliştirdiğiniz şeyin uzun vadede sürebileceği bir zamandır. Notlar alın, düşüncelerinizi düzenleyin ve bir strateji oluşturun. Belki de ekibinizle yaratıcı bir beyin fırtınası yapmak en iyisidir. Bu onların fikirlerinin de akmasını sağlamak için harika bir zaman.

Bazı günler pasta kadar kolaydır. Diğerleri, çikolata fondüleri gibi daha karmaşıktır.

Oğlak Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe gününün kozmik manzarası Oğlak’ın altında işler yoğunlaşacak şekilde şekilleniyor. Kendi kendini motive eden Mars, yönetici gezegeniniz, yapı arayan Satürn ile ateşli bir karşıtlığa kilitleniyor. Bu rahatsız edici temas, samimi ortaklarla aranızda bir çelişki hissetmenize neden olabilir ve stresli finansal durumları vurgulayabilir. Bu nedenle, büyük satın almalar yapmaktan veya başkalarıyla para biriktirmekten kaçınmaya çalışın. Riskli aktivitelerden kaçınarak fiziksel bedeninize dikkat edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.