Kova Burç Yorumları 6 Haziran 2021

Kova burcunun 6 Haziran 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 6 Haziran 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunu 6 Haziran 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 6 Haziran 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 6 Haziran 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 6 Haziran 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 6 Haziran 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini ucuza mı satıyorsun, Kova? Savvy Mercury, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizden geriye doğru ilerlemeye devam ediyor, ancak yine de istikrar arayan ikinci konfor, finans ve öz değer eviniz aracılığıyla belirsiz Neptün’e gevşek bir kare yapıyor. Aşk hayatınızdaki bir durumu yeniden gözden geçiriyor ve/veya yeniden gözden geçiriyor olsanız da, bu sizi değerinizi onurlandırmaya ve süreçte gerekli sınırları belirlemeye teşvik ediyor. Bugünün ayı aynı zamanda cilveli Venüs ile uyum içinde olacak ve en derindeki duygularınız ile atmaya karar verdiğiniz eylemin arkasındaki sezgi arasında uyumlu bir sinerji yaratacak. İçgüdülerini dinle.

Kova Burcu 6 Haziran 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Neyi kaçırıyorsun? Bugün, gizemlerin dibine inmek veya arkadaşlarınızın sizi geri tutup çekmediğini kontrol etmek için mükemmel bir gün. Yüzeyin altına bakın!

Kova Burcu 6 Haziran 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Kova, şu anda günlük iş rutininizde ve sağlığınızda neşe ve uyum bulabilirsiniz. Belki de bu aynı zamanda bir tatile çıkabileceğiniz veya enerjinizi artırmak için molalar vermeye değer bir zamandır. En yaratıcı ilhamı alabileceğiniz bu dinlenme anlarında. Çok çalışmak önemlidir – özellikle Satürn Kova’dayken. Ancak geriye dönük olduğundan, bu aynı zamanda bir dinlenme zamanıdır – bu yaptığınız tüm çalışmaların bir ödülüdür.

Küçük bir beyaz yalanın kimseye zararı olmaz. Bu yüzden birisine saç kesiminin harika olduğunu söyleyin.

Kova Burcu 6 Haziran 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günü gökyüzü dinlenmeyi ve geri çekilmeyi gerektiriyor, Kova. Ay dünyevi Boğa burcunda süzülürken, bugün ana üssünüz ve aile üyelerinizle yeniden bağlantı kurmak için can atıyorsunuz. Evinizi güzelleştirmeye ve zorlu aile ilişkilerini iyileştirmeye odaklanmak için ideal bir gün. Luna’nın iyi kalpli Venüs ve ruh halini yükselten Jüpiter ile olan canlı bağlantısı, yeteneklerinizi ve becerilerinizi tutku projelerine de uygulamanızı kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.