Kova Burç Yorumları 5 Haziran 2021

Kova burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Şu anki durumunu yeniden değerlendiriyorsun Aquarius. Savvy Mercury, romantik beşinci aşk eviniz, tutku, zevk ve kendini ifade etme yoluyla gerilemeye devam ediyor ve sizi mutluluğunuzdan romantik buluşmanıza kadar her şeyi çevreleyen temaları düşünmeye, gözden geçirmeye ve yeniden gözden geçirmeye teşvik ediyor. Bu arada, bugünün Koç ayı, ilginç üçüncü iletişim evinize, düşünce sürecinize ve yakın çevrenize dokunacak, ancak Luna aynı anda Mars ve Pluto ile çarpışacak ve tabiri caizse potansiyel bir “Kule Momenti” ni tetikleyecek. Geri kalanınız geri çekilirken bazılarınız bilinçsizce sevgilinize bazı gerçeklik bombaları atabilir, ancak o zaman bile, yüzeyin altında hala bir şeyler oluyor.

Kova Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün kafa karıştırıcı görünen herkesin – birazcık bile olsa – daha dikkatli incelenmesi gerekiyor. Senden bir şey gizleme ihtimalleri oldukça yüksektir ve bu oldukça büyük olabilir.

Kova Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Kova burcu, paranızla ilgili olarak sadece 12 yılda bir gelen olumlu bir zamandır. Avantajlardan yararlanmak için, bir fırsatı geldiğinde fark etmeniz önemlidir! Yengeç burcundaki Bol Venüs, kazandığınız ikinci evinizdeki Balık burcundaki Jüpiter ile olumlu bir yön oluşturuyor. Bu özellik, parada, işte artış ve mali durumunuzda bir iyileşme sağlayabilir. İstikrar ile yaratmanız için daha iyi bir yer gelir.

Uzlaşma anahtardır, ama bunu zaten biliyordunuz, sizi sevindirici, siz! Lütfen!

Kova Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günkü gökyüzü, Kova burcunu çözmek için gerilimlerle doludur. Sıcak başlı Mars, bugün duygusal açıdan güçlü Pluto ile gergin bir muhalefete kilitleniyor. Bu gerçeği ortaya çıkaran yön, sizi gömülü hayal kırıklıklarıyla, özellikle de çalışma ortamınızla ilgili olanlarla, doğrudan başa çıkmaya yönlendirir. Bu özellik çok şey yapmanıza yardımcı olurken, kendinizi üretken eyleme daldırarak daha karmaşık duygularınızı aşırı akılcı hale getirmemek önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.