Kova Burç Yorumları 25 Haziran 2021

Kova burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 25 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunu 25 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 25 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Mevcut durumlarınızın değeri, kendinize nasıl değer verdiğinizle ilgiliydi, Kova. Bu, bu süre boyunca sizin için potansiyel olarak öne çıkan bir tema olabilir – özellikle Neptün, istikrar arayan ikinci konfor, tatmin ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla geri hareketteyken. Ancak daha da önemlisi, bugünün Oğlak ayı, yalnızlığı seven on ikinci kapanış evinizi, hayallerinizi, karmanızı ve perde arkasındaki her şeyi aydınlatacak. Yani, geri çekilme ve enerjinizi yeniden doldurma havasında olma ihtimaliniz çok daha yüksek. Luna, eviniz, aileniz ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizde asi Uranüs ile uyum içinde olacak ve bu da, şimdiye kadar dökülen geçmiş yaraları aydınlatabilecek.

Kova Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün size çok garip bilgiler gelebilir ve bunun için zihinsel alanı boşaltmanız gerekir. Tamamen entegre olduğunda, işler sizin için çok ilginç olmaya başlamalıdır.

Kova Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Kozmos şu anda paranızı güçlendiriyor, Kova. Çözülme gezegeni Neptün, kazanılan gelir ve öz değere sahip ikinci evinizde gelişiyor ve geri gidiyor. Bu gezegensel değişim, bütçe sorunlarını çözebilir, gelir akışları için yollar yaratabilir ve zihinsel netlik sağlayabilir. İşiniz için ücretlendirme şeklinizi nasıl değiştirebileceğinizi veya varsa şirketiniz için bütçeyi nasıl yönetebileceğinizi şu anda fark edebilirsiniz.

Yakın çevrenizde garip bir şeyler oluyor – ama bunu zaten hissettiniz.

Kova Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kova burcu, toplumdan uzaklaşmak için zaman önemlidir. Yalnızlık, barış ve onarıcı eylem için can atıyorsunuz – bu nedenle, uzaklaşma arzunuzu onurlandırın. Topraklanmış Oğlak ayı, derinlerden neyin serbest bırakılması gerektiğini ve daha fazla iyileşmenin teşvik edilebileceğini vurgulamanıza yardımcı olur. Luna’nın elektrikli Uranüs ile uyumlu bağlantısı, ev ve aile cephesinde de değişen koşullar hakkında fikir veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.