Kova Burç Yorumları 24 Haziran 2021

Kova burcunun 24 Haziran 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 24 Haziran 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 24 Haziran 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 24 Haziran 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 24 Haziran 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 24 Haziran 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bırak gitsin ve bırak Tanrı Kova. Bekar veya şimdiden aşık olmuş, bugünün Oğlak burcu dolunayı, karmik onikinci kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şeyi harekete geçirecek – yüzeyin altında demlenenlerden özel meselelere kadar her şeye ışık tutacak. kendine saklamak. Belirli bir aşk ilgisi hakkında şüphe duydunuz mu? Belki de artık size hizmet etmeyen bir tür kırgınlığa tutunuyorsunuz? Bununla birlikte, Luna’nın Jüpiter’e altmışlığı size umut ve inanç duyguları bahşeder – bu nedenle, kendinizi bu tür enerjilere bağlamanıza gerek yoktur.

Kova Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Sen ve arkadaşların geçmişte kaldınız, ama iyi bir şekilde! Birbirimizin eski sevgilileri hakkında konuşmak ve belki de eski hataları tekrar etmekten nasıl kaçınılacağını bulmak için güzel bir zaman.

Kova Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Kova, günlük iş yaşamınızda bir yapıya sahip olmak önemlidir. Oğlak burcundaki dolunay, bilinçaltınızda ve iş sektörünüzde bu farkındalığı etkiliyor. Sınırlar, organizasyon ve strateji konusunda nerede gevşek kaldınız? Bu, işleri düzene sokmak ve yapılması gereken idari işleri yapmak için bir uyandırma çağrısı olabilir. İhtiyaçlarınızı sizin için çalışanlara sabırla iletmeye dikkat edin. Dolunay, üçüncü iletişim evinizde Koç’ta yaralı Chiron ile zorlu bir T-kare oluşturuyor.

Tavsiye için bohem bir arkadaşınıza sorun. Fikirleri ‘dışarıda’ olabilir ama haklılar.

Kova Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı, her zamankinden daha çok çalıştığınızı gösterir, Kova. İş cephesinde örgütlenme ve inisiyatif eylemi geliştirmeye dişlerinizi sokmanız gerekiyordu. Bugünün gökyüzü, münzevi Oğlak burcundaki dolunay ortaya çıkarken, sizi bir an için bu gerçekçi boşluktan çekiyor. Sizin için biraz rahatsız edici ve hassas olması muhtemel olan bu ay tutulması, yolunuza çıkan her türlü kendi kendini sabote eden kalıpları ortaya çıkarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.