Kova Burç Yorumları 23 Haziran 2021

Kova burcunun 23 Haziran 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 23 Haziran 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunu 23 Haziran 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 23 Haziran 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 23 Haziran 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, eylemlerinizin arkasındaki niyet kelimelerden daha yüksek sesle konuşur. Gerçekten ne istediğine karar verdiğin an, her şey peşinden gelecek. Bu, özellikle bugünün, sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla güneş (bağlı ilişki sektörünüzün hükümdarı) ve istikrar arayan ikinci değerler evinizdeki durum tespiti ve şanslı Jüpiter arasındaki üçgen ile bu süre boyunca dikkate alınması önemlidir. Bununla birlikte, en sevdiğiniz eğlence ile duygusal olarak tatmin edici olduğunu düşündüğünüz şey arasında ayrım yapmanın zamanı geldi. Tek ya da tek, Luna’nın Merkür’e karşıtlığı, her iki şekilde de karar vermeniz için sizi zorlayacaktır. O yüzden oyalamayı bırak.

Kova Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa ve diğer insanların seni nasıl gördüğü konusunda endişelenmemeye çalış (onları incitmediğin sürece, hah). Zaten sosyal beklentiler size karşı çoğu insana karşı olduğu kadar güçlü değil.

Kova Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Kova, mali açıdan sizin için olumlu bir zaman! Yaratıcı bir çaba veya başlangıç aşamasında olduğunuz fikir şimdi kazançlı olabilir. Bunun nedeni, altıncı iş evinizdeki Yengeç güneşinin, para sektörünüzde geri giden Balık burcundaki geniş Jüpiter ile pozitif bir bağlantı kurmasıdır. Bu, tüm çabalarınızdan güzel bir gelir akışı yaratabilir. Daha sonra yaratıcı bir şekilde ne yapmanız gerektiğine dair sezginize güvenin.

Başkalarının bencilliğini sizin fedakarlığınızla dengelemek zor. Bırakıp gitme vakti?

Kova Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak, durgun sorunlara yenilikçi bir yaklaşım getirmek için doğdunuz. Değer belirleyici Venüs bugün gerçeği ortaya çıkaran Plüton’a karşı olduğu için, bugün iş hayatınızda bu iyiliğe kendinizi adamaya bırakın. Bu güçlü yön, özellikle çalışma koşullarınızdaki gizli gerilimleri açığa çıkarır. Başka bir yerde, güneşin Jüpiter ile olan destekleyici bağlantısı, beceri setleriniz ve para hikayeniz konusunda iyimserliği artırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.