Kova Burç Yorumları 22 Haziran 2021

Kova burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 22 Haziran 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, güneş, sorumluluk sahibi altıncı evinizi sallıyor, günlük rutininizden kişisel yaşamınızda öncelik verilmesi gereken şeylere kadar her şeyi vurguluyor. Ve bekar ya da alıngan olmanıza rağmen, bugünün ayı özgürlüğü seven onbirinci topluluk evinize dokunacak ve sırayla, bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizde Mars ile uyumlu bir hizalama yapacak. Belirli bir bağlantı konusunda tutkulusunuz veya belki de tutkuyla akraba bir ruha yöneliyorsunuz. Yakalayış? Ay, istikrar arayan ikinci değerler evinizde Jüpiter ile karşı karşıya gelecek, biraz arzulu-su enerjisi yaratacak… ama eğer yardım edemezseniz değil.

Kova Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Mücadele etseler veya sızlansalar bile insanların sınırlarını zorlamaya devam edin! Birçoğunun gelecek ay veya gelecek yıl takip edeceği büyük fikirleriniz var, ancak bir yerden başlamanız gerekiyor.

Kova Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Kova, yaratıcı bir proje sinir bozucu gecikmelerle zamanınızın çoğunu alıyor olabilirdi. Şimdi, kozmos, fikirlerinizde ilerleme kaydetmeniz için açık bir portal açıyor! İletişim gezegeni Merkür, İkizler’de kendini ifade etme ve yaratıcılıkla ilgili beşinci evinizde doğrudan dönüyor. Kazanılan gelirin ikinci evinde Merkür, Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor, bu nedenle aşırı harcama eğilimi de ortaya çıkabilir. Farkında olun ve organize olun – artık kıyı enerjik olarak temiz.

Değerlerinizi hafife alıyor musunuz? Kendinize başkalarının boğuştuğu soruları sorun.

Kova Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Kozmos, son haftalarda sizi hayatınızdan eksik olanı keşfetmeye zorluyor, Kova. Cevap büyük olasılıkla neşe, eğlence ve zevk etrafında toplanmıştır. Merkür’ün yansıtıcı retrograd aşaması, neyin değişmesi gerektiğini araştırmanız için sizi derinlere getirdi. Salı günü gökyüzü, yaratıcı projelere ve romantik ilişkilere güç ve netlik getiren Merkür’ün yönünü değiştiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.