Kova Burç Yorumları 18 Haziran 2021

Kova burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 18 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

İlerlemek için her şeyi doğru yapıyorsun, Kova. Bu, özellikle burcunuzda geri giden Satürn ile iletişim sektörünüzdeki yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünkü altmışlık açı için geçerlidir. Bu nedenle, gerçeğinizi söylemekten korkmayın. Bu arada, bugünün Terazi ayı, maceralı dokuzuncu genişleme, inanç ve felsefe evinizi aydınlatacak ve bu da bilinmeyene doğru yola çıkmanız için size ilham verecek. Bu özellikle, hayatınızdaki önemli bir ilişkiyi düzeltmek için yaptığınız iş etrafında dönüyorsa. Luna, ilişki sektörünüzde de Mars ile uyum içinde olacak, bu yüzden tutku kesinlikle orada.

Kova Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün kendinizi ifade etmeniz gerekiyor – özellikle patronunuza veya sevgilinize (ya da ezdiğinize). Kendi yolunu bulmak senin için her zamankinden daha kolay, ama oyununu oynaman ve kararlı bir şekilde harekete geçmen gerekiyor.

Kova Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kova, bazılarınız için seyahat güvertede olabilir. Başkalarıyla uzun bir mesafeden çalışıyor olabilirsiniz veya bizzat orada olacaksınız. Terazi ayı, uluslararası meselelerle ilgili dokuzuncu evinizde bunu teşvik ediyor; İş sektörünüzde faydalı Venüs Yengeç’te ile değişimi tetikleyen bir görünüm oluşturuyor. Belki de bu yeni izleyiciyle biraz şansınız var. Gerçek yaratıcı vizyonunuzu paylaşın; başkaları şu anda çalışmanıza açık olacak.

Heyecanınızı şüphecilikle yumuşatın. Umutlanmak bugün iyi bir fikir değil.

Kova Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kova burcu, bugün konfor alanınızdan çıkın. İlhamınızı yeniden canlandıracak ve yeni bir bakış açısı bulmanıza yardımcı olacak taze bir manzara için can atıyorsunuz. Ay bugün güzellik arayan Terazi burcuna doğru ilerliyor, bu da onu bir yolculuğa çıkmak veya yerel bir macera bulmak için ideal bir gün yapıyor. Luna’nın Mars ile sorunsuz bağlantısı, onu enerji verici bir randevu günü yapıyor, bu yüzden birlikte aktif bir şeyler yapın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.