Kova Burç Yorumları 17 Haziran 2021

Kova burcunun 17 Haziran 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 17 Haziran 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 17 Haziran 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 17 Haziran 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 17 Haziran 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 17 Haziran 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 17 Haziran 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, romantizm söz konusu olduğunda genellikle akışa gidersiniz, ancak sevgilinize hizmet etme ihtiyacı hissedersiniz – bu ister cinsel ister romantik olsun. Tüm bunlar, ayın seks ve samimi birlikteliklerin erotik sekizinci evinden geçmesi sayesinde olabilir, ancak Luna’nın Venüs’e olan tatlı altmışlığı, daha fazla el ele olma arzunuzu doğrular. Şerefe aşk ve daha fazla cinsel deney. Bununla birlikte, Luna’nın Merkür gerilemesi karesi, özellikle birden fazla taliple ilgileniyorsanız, karışıklık duygularını tetikleyebilir. İçgüdülerinizi takip edin ama her şeyi fazla düşünmeyin. İyi eğlenceler.

Kova Burcu 17 Haziran 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Büyük duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşmaya çalışın – sizin kadar onda biri kadar heyecanlanırlarsa, büyük şeylerin beklediğini söyleyebilirsiniz. Her durumda, iyi enerjiniz yadsınamaz!

Kova Burcu 17 Haziran 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Kova, mali durumunuz ve paranız konusunda aşırı eleştirel olmak önemlidir. Başak ayı, sekizinci mali evinizde ve ikinci kazanılan gelir evinizde Balık’taki puslu Neptün ile bir karşıtlık oluşturuyor. Şu anda para konusunda fazla harcama yapabilir, yanlış yönetebilir veya kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Hesabınızdaki parolalarınızın ve güvenlik düzeylerinin farkında olun. Bunu tekrar kontrol etmek her zaman önemlidir – özellikle şu anda Merkür geri giderken.

Bazı değişiklikler yapmak için harika bir günden yararlanın. Görünümünüzü güncelleyin.

Kova Burcu 17 Haziran 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kendini hayatın zevklerine adamakla meşgulsün Kova. Yaratıcı dürtünüz ve romantik hayatınız ile tazelenmiş ve anlamlı bir şekilde yeniden bağlantı kurarken, tam olarak olmanız gereken yer burasıdır. Bugünün yansıtıcı Başak burcundaki ilk dördün ay, sizi uzun süredir devam eden ilişki sorunlarınızın bazılarını dürüst bir ışık altında incelemenizin istendiği farklı bir tepe boşluğuna getiriyor. Sınırlarınızı tamamen göz ardı etmek zorunda kalmadan bir başkasının içeri girmesine izin verebilir misiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.