Kova Burç Yorumları 16 Haziran 2021

Kova burcunun 16 Haziran 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 16 Haziran 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunu 16 Haziran 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 16 Haziran 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 16 Haziran 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Yatırımınıza değer mi, Kova? Bugünün titiz Başak ayı, sekizinci borç evinize, ortak girişimlere, cinsel bağlantılara ve paylaşılan kaynaklara dokunacak ve yakın ortaklıkların iyi, kötü ve çirkin yanlarını vurgulayacak. Bununla birlikte, ayın Jüpiter’e karşı muhalefeti göz önüne alındığında, bir durumu gül renkli gözlüklerle görüyor veya belki de öz değerinizi baltalıyor olabilirsiniz. Bunun ilişkinizdeki bir finansal değişimle ilgili olabileceğini unutmayın. Kırmızı bayraklara dikkat edin. Ayın modern yöneticiniz Uranüs ile üçgen açısı size muazzam bir içgörü sağlayabilir, ancak sezginizi takip etmeniz gerekecek.

Kova Burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün kabul edemeyeceğin kadar hızlı şeyler oluyor, ama en azından yapabildiklerini özümsemeyi deneyebilirsin. Bir süre arayı kapatmanız gerekebilir, ancak bu kolay.

Kova Burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Kova, odak noktanız finansal konulara ve paylaşılan kaynaklara doğru kayıyor. Belki de şimdi gözden geçirilmesi gereken uzun vadeli bir iş sözleşmeniz var. Yaratıcı projelerinizi etkileyen İkizler burcundaki Merkür gerilemesi ile bunu yapmanın tam zamanı. En iyi adımınızı atmak için finansal olarak neye ihtiyacınız olduğunu belirleyin. Ayrıntılara bakın ve neyin değişmesi gerektiğini gözden geçirin. Odaklanmış Başak ayı, grafiğinizin para evlerinde Balık burcundaki büyüme gezegeni Jüpiter ile bir muhalefet oluşturuyor. Kendinizi savunmanın zamanı geldi ve alacaksınız!

Tüm yollar doğru yol gibi göründüğünde, içgüdünüzü takip edin ve onun için gidin!

Kova Burcu 16 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak, genellikle büyük, dağınık, duygusal görüntüler için biri değilsiniz. Bu, özellikle bu ekranlar size ait olduğunda geçerlidir! Çarşamba günkü gökyüzü, yukarıda bahsedilen senaryodan kaçınma umuduyla, sizi gerçekten oturmaya ve herhangi bir huzursuz duyguyu kabul etmeye teşvik ediyor. Kendinizi terapötik bir uygulamaya adamak veya bir sevgiliye güvenmek için ideal bir gün. Daha sonra, ayın Uranüs ile bağlantısı, iç cephede şaşırtıcı gelişmeler getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.