Koç Burç Yorumları 28 Haziran 2021

Koç burcunun 28 Haziran 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 28 Haziran 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 28 Haziran 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Haziran 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Haziran 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Küçük bir rüya gör, Koç. Günümüzün astro havasında su elementi ile muhtemelen enerjiniz azalıyor. Tek? Yağmur kontrolü yapmaya karar verebilir veya vermeyebilirsiniz. Yani, biraz “Netflix ve soğuk” ile yetinmekten hoşlanmıyorlarsa. Bakın, uykulu onikinci eviniz kapanma, karma, dinlenme ve sahne arkasında olan her şey aracılığıyla ayın mistik Balık burcuna kaymasına ek olarak, geri giden Jüpiter ile güçlerini birleştirecek. Bu sadece hayallerinize ve bastırılmış duygularınıza vurgu yapmakla kalmaz, aynı zamanda sizi başkalarının nezaketine güvenmeye teşvik eder.

Koç Burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Önceden ailenizle görüşün. Şu anda aranızda kesinlikle garip bir gerginlik var, ancak hızlı bir sohbetle oldukça kolay bir şekilde topraklanabilir. Gözlerini devir ve devam et.

Koç Burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bu, işine odaklanabilmek için zihinsel netlik için iyi bir gün. Sıkıcı görevleri planlayabilirseniz, size iyi hizmet edecektir. Kova ayı, iletişim sektörünüzde İkizler’deki Merkür ile uyumlu bir üçgen açı oluşturan, hedefler, hayaller ve topluluktan oluşan onbirinci evinizdedir. Bu gezegenler birlikte en mantıklı ve zihinsel olarak en dinamik burçlar olan hava burçlarındadır. Organize bir yapılacaklar listesi oluşturmak için zaman ayırın.

E-posta veya telefon üzerinden, anlamını yitirecek. Onlarla yüz yüze konuşun.

Koç Burcu 28 Haziran 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bu hafta işler yavaş başlıyor, Koç. Ay, zihinsel olarak düşünen Kova’dan geçerken rahat bir tempoya yaslanın. Luna’nın temas eksikliği, uzun vadeli hedeflere ve topluluk bağlantılarına odaklanarak kolay ama biraz amaçsız bir gün geçirmenizi sağlar. Daha sonra, ay “duygulu” Balık’a dalar ve ruh halini yükselten Jüpiter ile birleşir; bu da yalnızlık içinde huzurlu, onarıcı zamana olan ihtiyacınızı artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.