Koç Burç Yorumları 22 Haziran 2021

Koç burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 22 Haziran 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, aniden huzursuz hissediyorsan, enerjini topraklamak için bir saniye ayır. Tek ya da bağlı, tam tersini yapmanız gerektiğinde kendinizin önüne geçiyor olabilirsiniz. Üstüne üstlük, Merkür artık iletişim sektörünüzde doğrudandır, bu nedenle muhtemelen bir dizi fikir bombardımanına maruz kalıyorsunuz. Romantik kaçamağınızı henüz planlamayın. Beni yanlış anlamayın, heyecan arayan dokuzuncu macera evinizde dolaşan ay ile, duygularınız yeni bir şey arzusuna yatırım yapar ve aynı zamanda yapılacaklar listenizdeki eksik öğeleri kontrol eder. Ancak Luna’nın Jüpiter’e olan huzursuz karesi size akışa devam etmenizi hatırlatıyor.

Koç Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün ilk ayağa kalktığınızdan emin olun. Kanıtlayacak bir şeyiniz ve kanıtlayacak enerjiniz var. İşlerin üstesinden gelmek biraz zor olabilir (bazıları için), ancak her şeyin kolay görünmesini sağlayabilirsiniz.

Koç Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün sis ve kargaşa dağılmaya başlayacak Koç. İletişimi yöneten gezegen Merkür, nihayet bugün doğrudan istasyonlar. Bu, hayatınızın iletişimi yöneten alanıdır – özellikle çevrimiçi ve kişisel olarak. Retrograd pus sırasında bu konuda biraz zorlanabilirsiniz, ancak şimdi bu enerji yumuşadıkça, bu zorluklar netleşmeye başlayacak. Yapılacak en iyi şey, sizin için neyin zor olduğunu ve gelecekte bunlardan nasıl kaçınabileceğinizi düşünmektir.

İşler belirsiz. İçgüdüleriniz size dikkatli olmanızı söylüyor – dinlemelisiniz.

Koç Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı gününün ufkunu çok ihtiyaç duyulan netlik bekliyor, Koç. Mental Mercury, retrograd hareketini durdurur ve bugün doğrudan döner, eğitim veya kendini ifade etme projelerini tüm hızıyla geri iter. Bu aynı zamanda ortaya çıkan zihinsel tıkanıklıkları da ortadan kaldıracaktır. Başka bir yerde, ay keskin Akrep’ten ayrılır ve oyuncu Yay’a geçiş yapar, odağınızı kendini genişletmeye ve rutini kırmaya yönlendirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.