Koç Burç Yorumları 20 Haziran 2021

Koç burcunun 20 Haziran 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 20 Haziran 2021 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunu 20 Haziran 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 20 Haziran 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 20 Haziran 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 20 Haziran 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Kızgın gezegen hükümdarınız Mars, aşk dilinizden kalp çakranıza kadar her şeye enerji vererek ve yeniden canlandırarak aşk, delilik, şehvet ve kendini ifadeden oluşan tutkulu beşinci evinizi ateşlemeye devam ediyor. Bu arada, ay, yakınlık, ortak girişimler ve enerji alışverişleriyle ilgili boğucu sekizinci evinize kayarken – önemli birliğin “alıp verme”sini çevreleyen temalara duygusal farkındalık getirirken, gizli onikinciniz aracılığıyla genişleyen Jüpiter ile uyumlu bir uyum içinde olacaktır. teslimiyet evi. Tek veya zaten bağlı, kesin olan bir şey var, Koç: Sezginiz yerinde. Bağırsaklarını takip et. Uyarı: Luna’nın cızırtılı hükümdarınız Mars’a karesi, ego gezilerini ve öfke nöbetlerini tetikleyebilir. Hafifçe yürü.

Koç Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Seninle o bir arkadaş ya da tatlım arasında işler gerçekten tuhaflaşıyor. İletişim neredeyse imkansız! Yine de acele etmeyin, çünkü işler çok yakında netleşecek.

Koç Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün duygusal dünyanızda güneş Yengeç burcuna geçiyor, Koç. Bu, birlikte çalıştığınız otorite figürlerinde gerginlik yaratmaya başlayacaktır. Belki de liderlik potansiyelinizi ve başkalarının sizi profesyonel büyümeden nasıl alıkoyabileceğini fark ediyorsunuz. Üstüne üstlük, büyüme gezegeni Jüpiter, Balık burcunda geriye doğru hareket eder ve aynı zamanda deneyimlediğiniz genişlemenin bir kısmını yavaşlatır. İlerlemeye çalışmak yerine, bunu bir plan oluşturmak için bir düşünme zamanı olarak kullanın.

Bu soruna çatışmaya nasıl yaklaşırsanız öyle yaklaşın. Kırılmayanı tamir etme.

Koç Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Son birkaç hafta çok hareketli geçti Koç. Güneş bugün heyecan verici İkizler’den duygusal açıdan zengin Yengeç’e geçerken Pazar günü gökyüzü yeni bir hız değişikliğine öncülük ediyor. Bu geçiş, enerjinizi ve dikkatinizi ev meselelerine, aile bağlantılarına ve duygusal değerlere odaklar. Önümüzdeki ay, kök salmak, geçmişle barışmak ve aile bağlarını düzeltmek için değerli fırsatlar sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.