İkizler Burç Yorumları 4 Haziran 2021

İkizler burcunun 4 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 4 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunu 4 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 4 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 4 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 4 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 4 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür’ün kötü şöhretli etkilerine kaç kez katlanabildiğinize rağmen, Merkür gerilemesinin iniş ve çıkışları sizi şaşırtmayı asla bırakmaz, İkizler. Bekar ya da alıkonulduğunda, en azından sonuca varmadan önce durumu yavaşlatmak, düşünmek ve gözden geçirmek zorunda kalıyorsunuz. Daha da kötüsü, meraklı yöneticiniz Merkür, onuncu otorite eviniz aracılığıyla puslu Neptün ile çatışacak. Aşk söz konusu olduğunda, bir sonraki hamlenizi ikinci kez tahmin ediyor olabilirsiniz, geri kalanınız ise romantik bir durumun sorumluluğunu nasıl üstleneceğinizi düşünüyorsunuz. Derin bir nefes al.

İkizler Burcu 4 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Siz ve halkınız yeni fikirleri eski meselelerle karıştırıyorsunuz ve her türlü yankı buluyorsunuz. Kimse onları fazla ciddiye almadığı ve üzülmediği sürece tartışmalar eğlencelidir.

İkizler Burcu 4 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün sosyal medyada işe koyduğunuz şeyler konusunda dikkatli olmanız veya bağlantılarınızla görüşmeniz tavsiye edilir. Enerji son derece aldatıcıdır ve açıklamak istemediğiniz bilgiler yanlış kulaklara girebilir. Bu profesyonel kafa karışıklığı, Kariyer sektörünüzde Balık burcunda Neptün ile bir kare oluşturan Gemini’de geri giden Merkür tarafından ortaya çıkıyor. Emin değilseniz, bu enerji temizlenene kadar onu kendinize saklamanız en iyisidir.

Ellerini bırakmak istemeyeceğin bir şeye koyabilirsin. Cömert olun.

İkizler Burcu 4 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün denizde kaybolmuş gibi hissetmek çok kolay, İkizler. Yönetici gezegeniniz, haberci Mercury, bugün illüzyonist Neptün ile gerçeği büken bir kareye kilitleniyor. Bu eşleştirme, kariyer meseleleri hakkında kendi kendini aldatıcı düşünmeye yol açabilir. Kendinizi potansiyelinizin üzerine atmak yerine, sizi destekleyen insanlarla yeniden bağlantı kurmayı hedefleyin – heyecanlı Koç ayı arkadaşlarınızla bağlantı kurmayı teşvik ederken.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.