İkizler Burç Yorumları 25 Haziran 2021

İkizler burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 25 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunu 25 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 25 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür birkaç gün önce doğrudan konuşlandırıldı, bu da resmen mazeretlerin tükendiği anlamına geliyor İkizler. Önemli bir aşk ilgisine yaklaşmanızı engelleyen bir şey mi var? Düşüncenin tavşan deliğinden aşağı inmeye gerek yok; bunun yerine seçeneklerinizi keşfetmek için bir saniye ayırın. Bu arada, bugünün ayı, yakınlık, enerjik alışverişler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinize dokunacak ve sizi duygusal olarak önemli bir birliğin istikrarına bağlayacak… ama dahası var. Luna, Uranüs ile uyum içinde olacak ve bu da sizi sezgisel içgörü ile aydınlatabilecek – özellikle de mevcut durum söz konusu olduğunda.

İkizler Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Herkes kendi görüşüne sahip olur ama kendi gerçekleri değil. Bugün kendilerinden çok emin görünen insanlarla uğraşırken, ancak onlara ulaşmanın biraz zaman alabileceğini unutmayın.

İkizler Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, evren, kariyeriniz ve yaşam yolunuz söz konusu olduğunda, yüzeye dersler ve yeni bilgiler getiriyor. Belki de daha bağımsız olmak ve sizin için gerçekten anlamlı olanı yapmak istiyorsunuz? Sis gezegeni Neptün, profesyonel konularla ilgili onuncu evinizde geri hareketine başlıyor. Bu kafa karıştırıcı gezegen geriye doğru hareket ettiğinde, etkileri de öyle. Tipik olarak illüzyon getiren Neptün retrosu şimdi sizi bazı gerçekleri görmeye zorluyor. Bu süre boyunca yansıtın. İş gerçekliğiniz gerçekten istediğiniz bir gerçek mi?

Neden her şeyi şişede tutuyorsun? Sen gazoz kutusu değilsin! İşleri biraz sallayın!

İkizler Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Sakin İkizinizin bugün gösteriyi yönetmesine izin verin, İkizler. Bugün her şeyden önce mahremiyet ve mahremiyet için can attığınız için, hafif ve yumuşak bir sosyalleşme havasında değilsiniz. Ciddi Oğlak ayı, odaklanmanız gereken ilişki konularına odaklanmanızı sağlar. Luna’nın içgörü kazandıran Uranüs ile uyarıcı bağlantısı, meditasyon veya terapi yoluyla önemli mesajların iletilmesine yardımcı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.