İkizler Burç Yorumları 23 Haziran 2021

İkizler burcunun 23 Haziran 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 23 Haziran 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunu 23 Haziran 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 23 Haziran 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 23 Haziran 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu önemli su mevsimi size öz değerinizi hatırlatır ve sizi temel değerleriniz olan İkizler’e yaklaştırır. Hem arzuladığınız hem de hak ettiğiniz aşk hayatı için inisiyatif almanın tam zamanı. Bugünün maceracı Yay burcundaki ayı, taahhüt ettiğiniz yedinci uzlaşma evinize, önemli diğerlerine ve bire bir bağlantılara dokunacak… ama bir yakalama var. Luna, sizin için önemli olan diğer kişinin duygusal ihtiyaçları ile sizin en “mantıklı” olduğunu düşündüğünüz sonuç arasında sürtüşme yaratarak, sizin meraklı gezegen hükümdarınız Merkür’e zorlu bir muhalefet yapacak. Özel biriyle yarı yolda tanışma şansın var mı?

İkizler Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Harika bir iletişimcisiniz ve bugün size bunu anlatmak, kalbinizi bloga yazmak veya mesajınızı kaşlarınız ve el hareketlerinizle iletmek için ihtiyacınız olan tüm araçları getiriyor. Çok eğlenceli olabilir!

İkizler Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, şu anda para sizin için olumlu. Sonunda işiniz için arzu ettiğiniz pozisyonu ve kazanılan geliri alıyor olabilirsiniz. Yengeç güneşi ikinci para evinizi harekete geçiriyor ve kariyer sektörünüzde Balık burcundaki geniş Jüpiter ile destekleyici bir üçgen oluşturuyor. Jüpiter geri gidiyor olabilir, ancak bu, değişiklikleri dış gerçeklikte ifade edilebilmeleri için içe doğru getirir. Şu anda bir lider olarak profesyonel büyüme ve güçlenmiş hissetmeyi deneyimleyebilirsiniz.

Zor da olsa arkadaşlarınızın tavsiyesine uyun. Sadece sana en iyisini dilerler.

İkizler Burcu 23 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba gününün kozmik manzarası, yatıştırıcı ve yoğun İkizler arasında garip bir karışım. Bağ arayan Venüs, duygusal olarak güçlü Plüton ile hoşnutsuz bir bağlantıya kilitlenir. Bu yön, halının altına süpürülen ilişki konularını yoğunlaştırmaya ve onları net bir şekilde ortaya koymaya, özellikle de parayla ilgili konulara karşı sorumludur. Neyse ki, güneşin iyi hissettiren Jüpiter ile olan tatlı bağı, çalışma cephesindeki ufukları aydınlatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.