İkizler Burç Yorumları 1 Temmuz 2021

İkizler burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 1 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk varsa, o zaman bu bir popülerlik yarışması olmamalı, İkizler. Ay, bugün özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve geniş ağlar eviniz aracılığıyla iddialı Koç burcuna giriyor, ancak aynı zamanda bu süreçte yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek. Yeni sevgilinizin arkadaş çevrenizle iyi geçinip geçinmeyeceğini mi merak ediyorsunuz? İyi haber şu ki, Luna iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizle ilgili meraklı üçüncü evinizde hem Mars hem de Venüs ile uyum içinde olacak. Bazılarınız için bu bağlantı çevrimiçi veya bir flört uygulaması aracılığıyla başlamış olabilir. Ama değilse, kaydolmak için asla geç değildir.

İkizler Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Tartışmalar sizin uzmanlık alanınızdır ve kendini beğenmiş veya zorbalık yapan biriyle karşı karşıya kaldığınızda boğazınızı sıkmayı seversiniz. Ama kaba olmayın ve gösteriş yaparken de yakalanmayın. Onlara da tatlı tarafını göster.

İkizler Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sizin için yaratıcı bir ifade zamanı; Bunu kanalize etmenize izin veren projelere dalmak, bu zamanın harika bir kullanımıdır. Yaratıcılık gezegeni Venüs, Aslan’da, üçüncü iletişim evinizde, sürülen Mars’a yakın. Bu aynı zamanda başkalarını etkilemenizi de kolaylaştırıyor. Sosyal medyada paylaşım yapmak veya önemli bir iletişim başlatmak sizin için olumlu olabilir. Zodyakın en özgün iletişimcisi sensin.

Bugün aklınıza gelen herhangi bir plan, tam olarak düşündüğünüz şeydir: mükemmel!

İkizler Burcu 1 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler, bugün zihinsel ve sözlü olarak duvarlara kapatılmış hissetmek kolaydır. Kendinizi ifade etme yeteneğinizi ön plana çıkaran etkinliklerden kaçınmaya çalışın, çünkü bu etkinlik bugün özellikle zorlanmış hissedilebilir. Go-getter Mars, sınırlamaları belirleyen Satürn ile gözleri kilitler ve zihinsel fırtına bulutlarını harekete geçirir. Bu durma ilerlemenizde önemli bir adım olduğundan, ileriye doğru hareketinizi yavaşlatan her şeyi kucaklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.