Günlük İş Burç Yorumları 5 Haziran 2021

5 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 5 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bu son derece kafa karıştırıcı bir gün – özellikle sizin için sevgili Koç. İletişim gezegeni olan Merkür, İkizler burcunda geriliyor ve üçüncü iletişim evinize kafa karışıklığı getiriyor. Ayrıca Merkür, bilinçaltınızda Balık burcundaki sisli Neptün ile zor bir durum oluşturuyor. Bu, işinizde kafa karışıklığı, yanlış anlamalar ve yanlışlıklar getirebilir. Sabır uygulamak ve odaklanmak bugün sizin için önemlidir.


Boğa Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Çevrimiçi bir işletme veya sosyal medya girişimi olan Taurus, şu anda bazı zorluklarla karşılaşabilir. Bunun nedeni, ikinci para evinizdeki Merkür gerilemesi ile ağ sektörünüzdeki Neptün arasındaki kafa karıştırıcı bir durumdur. Bu aynı zamanda eş ağınızdaki iletişim kesintilerini de beraberinde getirebilir. Hızlı kararlar vermeden önce paranızın ayrıntılarına bakmak için iyi bir zaman olacaktır. Önemli bir e-postanız, ürün lansmanınız veya yeni bir girişiminiz varsa, temiz enerjiyi beklemek akıllıca olacaktır.


İkizler Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Sevgili İkizler, bu paranız ve kariyeriniz için faydalı bir zamandır. İş için yapmak istedikleriniz ile gerçek realiteniz arasında sinerji yaşıyorsunuz. Fırsatlar ve projeler tutkularınızla daha uyumlu olabilir ve kollektife yardımcı olabilir. Sevgi ve denge gezegeni Venüs, ikinci para evinizde Yengeç burcunda ve kazanılan gelir, profesyonel evinizdeki Balık burcundaki geniş Jüpiter’e pozitif enerji gönderiyor. Bu, yaşamın çalışma alanlarına büyüme ve pozitif enerji getirebilecek hayırlı bir bağlantıdır.


Yengeç Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç, liderlik becerileriniz bugün tam olarak sergileniyor ve bu, kariyeriniz için iyileştirici bir an. Gezegensel yöneticiniz olan ay, kariyerinizin onuncu evinizde Koç burcundaki Chiron ile bağlantı kuruyor. Sadece bu İkizler güneşine şifa enerjisi göndermiyor. İkizler mevsimi sesini yükseltiyor, ki bu her zaman rahat edebileceğin bir şey değil. Birlikte, bu sizi gerçeğinizi söylemeye ve işte liderlik etmeye itiyor. Yapabilirsin Crab!


Aslan Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Aslan, çalışmalarınızda daha fazla ön planda olma fırsatı bugün size gelebilir. Hedefleriniz söz konusu olduğunda çok çalıştınız ve bilginizin dünya ile paylaşılması gerekiyor. Bu zamanda sizin için çevrimiçi olarak daha geniş bir şekilde konuşma veya düşüncelerinizi daha geniş bir şekilde paylaşma fırsatı ortaya çıkabilir. Dokuzuncu evinizdeki cesur Koç ayı, on birinci ağ evinizdeki İkizler güneşi ile destekleyici bir bağlantı oluşturuyor. İletişim anahtar iken, kalbinizden konuşun ve yanlış yapamazsınız!


Başak Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Sevgili Başak, kariyerinizin neresinde olduğunuza odaklanmak size şu anda yardımcı olabilir. Gezegensel yöneticiniz Merkür, kariyerinizin onuncu evinizde geriliyor. Bu sefer, işinizin sizin için daha uygun olması için çözmeniz, değiştirmeniz ve değiştirmeniz gereken alanları geri getiriyor. Uzun vadede kendinizi nerede görüyorsunuz? Şimdi bir strateji geliştirmek en iyisidir. Retrograd dönemler, derinlemesine düşünme zamanıdır, bu yüzden onu geçirmenin en iyi yolu budur.


Terazi Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

İlişkilerde gezinirken ve başkalarıyla çalışırken dikkatli olun, Terazi. Reaktif Koç ayı, profesyonel sektörünüzde Yengeç burcunda Venüs ile zor bir durum oluşturuyor. Venüs faydalı bir gezegen olsa da, bu yönü gerginlik yaratıyor ve anlaşmazlıklara yol açabilir. Bunun yerine, bunu anlayışlı olmanın ve iş dünyasındaki ortakları dinlemenin bir zamanı olarak kullanın. Daha sonra muhakeme yeteneğinizi kullanabilir ve ağır çatışmalardan kaçınabilirsiniz. Bazen iş, diğer kişilikleri yönetmeyi de içerir.


Akrep Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Seyahat veya uluslararası iş konuları bugün sizin için bir odak noktası olabilir, Akrep. Yoğun bir programınız olabilir. ve bu bazı stres duyguları yaratabilir. Bunun yerine, gün için görevlerinizi planlamak için zaman ayırın. Bu, daha az bunalmış ve daha üretken hissetmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, kafa karışıklığı nedeniyle bir meslektaşınızla gerginlik ortaya çıkabileceğinden, iletişiminizin farkında olun. Kozmos bugün bir doz sisli enerji veriyor.


Yay Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Yay, sizin değerinizle bir yatırımcının veya müşterinin mevcut bütçesi arasında bir itme ve çekme vardır. Değişmesi gereken bazı şeyler olduğunu fark edebilirsiniz, ancak o sırada harekete geçmek zordur. Yengeç burcunda zayıflamış Mars, finans sektörünüzü etkiliyor ve ikinci öz-değer evinizde geri giden Pluto ile bir muhalefet oluşturuyor. Paranızı çevreleyen, değiştirmek istediğiniz alanları düşünün. Bu, eyleme geçme değil planlama ve tefekkür zamanıdır.


Oğlak Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Keçi, kim olduğun konusunda çok fazla değişim ve büyüme yaşadın ve bu da işine yansıyor. Evren, başkalarıyla çalışma konusunda öğrendiğiniz bazı dersleri uygulamaya koymanızı gerektirebilir. Yengeç’te duygusal olarak tahrik edilen Mars, yedinci ortaklık evinizde ve Oğlak burcunda geri giden Pluto ile bir muhalefet oluşturuyor. Bu husus, bunları çözmeniz için size zorluklar çıkarabilir. Bu yalnızca çalışma ortamınızı iyileştirmeye yardımcı olacaktır.


Kova Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Kova burcu, paranızla ilgili olarak sadece 12 yılda bir gelen olumlu bir zamandır. Avantajlardan yararlanmak için, bir fırsatı geldiğinde fark etmeniz önemlidir! Yengeç burcundaki Bol Venüs, kazandığınız ikinci evinizdeki Balık burcundaki Jüpiter ile olumlu bir yön oluşturuyor. Bu özellik, parada, işte artış ve mali durumunuzda bir iyileşme sağlayabilir. İstikrar ile yaratmanız için daha iyi bir yer gelir.


Balık Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Sevgili Balık, havadaki kafa karıştırıcı kozmik enerji nedeniyle bugün çalışmak zor olabilir. Ayrıntılar konusunda kararsız hissedebilirsiniz ve hatalar meydana gelebilir. Stres yapmayın, siz insansınız ve hata yapmaktan dolayı kendinizi suçlu hissetmemelisiniz! Bu enerji, Balık burcundaki gezegensel yöneticiniz Neptün ile bir kare oluşturan İkizler’deki iletişimsel Merkür geri hareketiyle şiddetleniyor. Bugün acele etmeyin, çalışmanızı yeniden kontrol edin ve yavaşlayın. Harika bir işi aceleye getirmeye gerek yok.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.