Günlük İş Burç Yorumları 18 Haziran 2021

18 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 18 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Koç, iş arkadaşları, ortak çalışanlar veya iş ortakları ile iletişim açısından bu sizin için güzel bir gün. Bu zamanı gözden geçirmek, tartışmak ve işinizi kolaylaştırmak ve işinizi daha iyi hale getirmek için neler yapabileceğinize odaklanmak için kullanın. Kooperatif Terazi ayı, yedinci iş ilişkileri evinizde ve iletişim sektörünüzde İkizler’de geri giden Merkür ile olumlu bir bağlantı kuruyor. Bir bütün olarak ekip için neyin doğru olduğuna karar verin.


Boğa Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, kariyerin değişiyor ve şu an senin için bir yerleşme dönemine benziyor. Yakın geçmişte çok fazla değişiklik oldu ve şimdi yeni bir realitede çalışıyorsunuz. Bunun nedeni, kariyerinizin onuncu evinizdeki Kova’da geri giden Satürn’dür ve benliğinizin ilk evinde Uranüs Boğa’dayken zor bir açı oluşturuyor. Bu gezegenler birlikte yaşam yolunuza büyük değişiklikler getiriyor. Endişelenme, seninle daha uyumlu bir şeye doğru.


İkizler Burcu
18 Haziran 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Bugün satır aralarını okumak önemli İkizler. Dikkatli olmazsanız bugün yanlış iletişim, aldatma veya iş kazaları meydana gelebilir. Tanımadığınız birinden bir sözleşme, anlaşma veya iletişim alırsanız, kesinlikle sezgiyi kullanın Bu, kariyerinizin onuncu evinizdeki İkizler güneşi ile Balık burcundaki sisli Neptün arasındaki kafa karıştırıcı açıdan kaynaklanmaktadır. Bu gezegensel uyum sırasında, iş dedikodularından, yeni bir şeye başlamaktan ve yeni ittifaklar kurmaktan kaçının. Gezegensel yöneticiniz Merkür de onun üzerinde geri harekette.


Yengeç Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Gizli bilgiler gün ışığına çıkıyor ve ilk başta rahatsız edici gelebilir sevgili Yengeç. İkizler güneşi özel sektörünüzde ve daha geniş mesajların olduğu dokuzuncu evinizde Balıktaki Neptün ile zor bir açı oluşturuyor. Bir kamu bildirisi yayınladığınızın veya önemli bir makaleyi paylaştığınızın farkında olmak önemlidir. Başkaları şu anda sizi yanlış anlayabilir, bu nedenle tartışmalı konulardan uzak durmak iyi bir fikirdir. Bugün hafifçe yürü, Yengeç.


Aslan Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Aslan, bugün muazzam miktarda sürüş hissedebilirsiniz. Kendinizi işinizle ifade etmek sizin için son derece önemlidir ve şimdi bunu yapmak için gereken enerjiyi hissedebilirsiniz. Ay, iletişimle ilgili üçüncü evinizde, diğer yaratıcı enerjide, Terazi. Leo’daki eylem gezegeni Mars’a pozitif enerji gönderiyor. Birlikte, bu gezegensel uyum size harika fikirler veriyor ve diğerleri onlara açık olacak. İşleri halletmek ve fikirlerinizi gerçekleştirmek için bu günü kullanın.


Başak Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Başak, yaşam yolunuzla ilgili olarak kazanılan geliri çevreleyen ayrıntılar bugün gelişebilir. Belki de masada bir yeniden müzakere var? Terazi burcu ikinci maaş evinizde ve kariyer sektörünüzde İkizler burcundaki Merkür gerilemesi ile uyumlu bir açı oluşturuyor. Mesleki unvanınızı veya yaşam yolunuzu çevreleyen geçmişten gelen sözleşmeler, gözden geçirmeniz için geri gelebilir. Ay, kendinize karşı adil olmanızı ve neye değer olduğunuzu sormanızı teşvik ediyor. Sorduğunuzda, alacaksınız.


Terazi Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Sevgili Terazi, kozmos sizi eski meslektaşlarınızla yeniden bağlantı kurmaya ve adres defterinizi yeniden açmaya teşvik ediyor. Bağlantılar işin inanılmaz derecede önemli bir parçasıdır çünkü diğerleri bu zamanda büyümenizi destekleyebilir. Ay Terazi’dedir ve onbirinci bağlantı evinizde Aslan’da yaratıcı bir şekilde yönlendirilen Mars’a destekleyici bir açı oluşturur. Şu anda, sizinle aynı vizyonu paylaşan başkalarıyla ittifaklar yapabilirsiniz. Ayrıca alanınızda etkili olabilirler ve kariyer konularında size yardımcı olabilirler. Gezegensel yöneticiniz Venüs de kariyerle ilgili onuncu evinizdedir ve pozitif büyümeyi teşvik eder.


Akrep Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Gezegen yöneticiniz Akrep, Mars, profesyonel kariyer sektörünüzde Leo’nun yaratıcı burcunda. Bu enerji, sizi kendi yolunuzdan çıkmaya ve işiniz için spot ışığı kabul etmeye teşvik ediyor! Bundan çekinme eğilimindesiniz, ama sonuçta, Leo hayatınızın bu alanında olduğu için bu sizin yaşam yolunuzdur. Bu sizin için son derece iyileştirici olabilir, özellikle de Mars, altıncı iş ve görev evinizde Koç burcundaki yaralı Chiron ile sinerjik bir bağlantı kurarken. Emek verdin, şimdi gösteriş zamanı!


Yay Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Archer, bugün her zamankinden daha sosyal hissedebilirsin. Ay, onbirinci bağlantı evinizde, ilişki odaklı Terazi burcundadır. Bu, gelecekteki umutlarınıza ve hayallerinize doğru ilerlemenize yardımcı olabilecek geçmişteki kişilerle yeniden bağlantı kurmanızı teşvik ediyor. Ay ayrıca, iş ortaklıklarıyla ilgili yedinci evinizde İkizler burcunda geri giden Merkür ile faydalı bir bağlantı kuruyor. Uzun vadeye bakın, Yay.


Oğlak Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, kariyeriniz sizin için önemli bir odak noktasıdır. Terazi burcu, kariyerinizin onuncu evindedir ve iş hayatınızdaki bütünleyici ilişkilere bir göz atmanızı teşvik eder. Ay ayrıca, altıncı iş evinizde İkizler’de Merkür geri hareketini olumlu yönde aktive ediyor. Ekip yapınızı, iş üretkenliğinizi ve işletmenizin genel stratejisini olumlu yönde nerede değiştirebilirsiniz? Şimdi revize etmek için en iyi zaman.


Kova Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Sevgili Kova, bazılarınız için seyahat güvertede olabilir. Başkalarıyla uzun bir mesafeden çalışıyor olabilirsiniz veya bizzat orada olacaksınız. Terazi ayı, uluslararası meselelerle ilgili dokuzuncu evinizde bunu teşvik ediyor; İş sektörünüzde faydalı Venüs Yengeç’te ile değişimi tetikleyen bir görünüm oluşturuyor. Belki de bu yeni izleyiciyle biraz şansınız var. Gerçek yaratıcı vizyonunuzu paylaşın; başkaları şu anda çalışmanıza açık olacak.


Balık Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Balık, diğer insanların parasını, borçlarını ve kredilerini çevreleyen konuşmalar stres getirebilir. Belki de çalışmanızın karşılığında kazandığınız miktarın eşit olmadığını fark ediyorsunuz. Terazi ayı, paylaşılan kaynaklar sektörünüzde ve para sektörünüzde Koç burcundaki yaralı Chiron ile zorlu bir bağlantı kuruyor. Unutulmaması gereken en önemli şey, önce kendi değerinizi anlamak ve diğerlerinin buna tam tersi şekilde uymasına izin vermektir. Bunu yapabilirsin, Balık.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.