Günlük İş Burç Yorumları 17 Haziran 2021

17 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 17 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Koç burcu, kariyer hayatınızdaki yoğun bir artış, bugünü telaşlı hissettirebilir. Kendinizi topraklamak ve günün olaylarını ele almak için kendinize birkaç dakika ayırın. Başak ayının özel enerjisi, altıncı çalışma evinizde ve kariyerinizin onuncu evinizde geri giden Oğlak burcundaki Plüton ile uyumlu bir açı oluşturuyor. Bu, bugün yolunuza çıkan tüm işleri başarmanıza yardımcı olabilecek bir bağlantıdır. Bunu yapabilirsin, Ram. Anın tadını çıkar.


Boğa Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, hala mali durumunuza ve kazandığınız gelire güçlü bir odaklanma var. İkizler güneşi burcun son derecelerinde hareket ediyor ve aynı zamanda ikinci evinizde İkizler burcunda geri giden iletişim gezegeni Merkür’ü harekete geçiriyor. Maddi kazanımlarınızı gözden geçirmenizi gerektiren zorlu anlar olmuş olabilir. Hayati detayları kaçırdıysanız, şimdi onları yakalamanın ve düzeltmenin tam zamanı. Bu, Merkür geri hareketinden en iyi şekilde yararlanıyor.


İkizler Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler, kişisel gücünüzü konuşarak ve tutkularınıza sadık kalarak buluyorsunuz. Evren sizi bu zamanda kendiniz olmaya teşvik ediyor. Gezegensel yöneticiniz burcunuzda evdeydi, ancak geri harekette olduğu için yeni projelerin hayata geçirilmesinde bazı gecikmeler oldu. Bunu bir kendini yansıtma anı olarak kullanın. Kendinizi gelecekte nerede görüyorsunuz? Şu anda yaptığınız iş size hizmet ediyor mu? Yanıtlarınızı bir sonraki adımda ne yapacağınız konusunda rehberlik olarak kullanın.


Yengeç Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç, yaratıcılığınız bu zamanda size gelir sağlayabilir, bu yüzden bundan yararlanın. Yüzeyin altında yatan harika fikirleri ortaya çıkarın. Etkileyici Aslan’da Sürüklenen Mars, kazanılan gelirin ikinci evinde ve kariyerinin onuncu evinde Koç’ta Kayron ile pozitif bir üçgen oluşturuyor. Birlikte, bu gezegensel düzenleme, sahip olduğunuz tüm harika fikirleri geri tutmuş olabileceğiniz şifa alanlarıdır. Utangaç olmanın zamanı değil; Orijinal bir şeyi ne kadar iyi yaratabileceğinize odaklanarak kariyerinizi gerçekten artırabilirsiniz.


Aslan Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Sevgili Leo, evren sana ani bir finansal destek veriyor. Bu, şu anda tazminat almakta olduğunuz geçmişteki iş veya çabalarınız için olabilir. Özellikle bağımsız çalışıyorsanız veya kendi işinizi yürütüyorsanız bu iyi bir haber. Başak ayı, kazanılan gelir ve parayla ilgili ikinci evinizde merkezlenir ve kariyerinizin onuncu evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile pozitif bir üçgen oluşturur. Bu yön, gerçeğe tezahür eden ani değişimi gösterir, ancak daha iyisi için. Ay, Balık burcundaki şanslı Jüpiter’den de destek alıyor.


Başak Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Başak, Ay burcunda ve benliğin ilk evini aydınlatıyor. Bu aynı zamanda kariyerle ilgili onuncu evinizdeki iletişimsel İkizler güneşi ile gerilim oluşturuyor. Daha önce bilmediğiniz yeni bilgiler veya bugün profesyonel yaşamınızda ani değişiklikler meydana geliyor. Belki de yaşamak için yaptıklarınızın belirli yönlerinin, yaşam yolunuz olduğuna inandığınız şeyle artık uyumlu olmadığını fark ediyorsunuz. Dürüst olmanın ve profesyonel olarak sizin için doğru olanı seçmenin zamanı geldi. Ne de olsa işte çok fazla zaman harcıyoruz, mutluluk anahtardır.


Terazi Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Sevgili Terazi, bu dönemde ufkunuzu genişletmek çok önemlidir. Evrenin enerjisi sizi okula geri dönmeye, mesleki eğitiminize devam etmeye veya bilgeliğinizi paylaşmaya ve başkalarına öğretmeye itebilir. Büyümenize yatırım yaptığınızda ve bilginizi genişlettiğinizde sunacağınız çok şey var. Bu sadece işinizi olumlu yönde etkileyebilir. İş projelerinize aşırı derecede odaklanmanız gerekebilir. Düşünce odaklı İkizler mevsiminin son derecelerinde işleri halletmek için başkalarından zaman ayırın ve kendinize zaman ayırın.


Akrep Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Akrep, kişisel gücünüz tamamen iletişiminizde ve sesinizde. İşinizin bu alanında birçok zorlukla başa çıktınız. Şimdi, Merkür gerilemesi, gerektiğinde gevşek uçları bağlamanıza izin veriyor. Belki de işiniz üzerinde etkisi olabilecek bir borç veya zorlu bir dava üzerinde çalışıyorsunuz? İkizler mevsiminin son dereceleri dikkatinizi bundan uzaklaştıracak ve bu durumlarda hareketin gerçekleşmesine izin verecektir. Sabır anahtardır.


Yay Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Yay, iş ilişkileriniz ve yaratıcılığınız konusunda sizin için bir iyileşme zamanı. Belki de fikirlerinizin meslektaşlarınız tarafından kabul edildiğini hissetmemişsinizdir ve şimdi fikrinizi daha güvenli bir şekilde yeniden ifade edebilirsiniz. Bugün başkalarıyla iletişim kurmaya zaman ayırın. İş hayatınızda hala bunu etkileyen çalkantılı enerjileriniz var. Kısıtlayıcı Satürn, iletişimle ilgili üçüncü evinizde Kova burcunda geri harekette ve iş sektörünüzde Boğa burcundaki Uranüs ile gergin bir açı oluşturuyor. Tact seni bu işin içinden çıkaracak.


Oğlak Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Dağ Keçisi, bugün iş yerinde kendinizi çok fazla düşünmenize izin vermeyin. Diğerleri tamamen farklı inançlara sahip olabilir. Bir ekiple çalışırken esnek kalmak önemlidir. İletişimsel Başak ayı ile İkizler güneşi arasında bugün bir gerilim var. Meslektaşlarınızın, onları aşırı eleştirmeden görüşlerini ifade etmelerine izin verin. Profesyonel kalmanız sizin için önemlidir. Sen de konuşma sırası alacaksın.


Kova Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Kova, mali durumunuz ve paranız konusunda aşırı eleştirel olmak önemlidir. Başak ayı, sekizinci mali evinizde ve ikinci kazanılan gelir evinizde Balık’taki puslu Neptün ile bir karşıtlık oluşturuyor. Şu anda para konusunda fazla harcama yapabilir, yanlış yönetebilir veya kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Hesabınızdaki parolalarınızın ve güvenlik düzeylerinin farkında olun. Bunu tekrar kontrol etmek her zaman önemlidir – özellikle şu anda Merkür geri giderken.


Balık Burcu
17 Haziran 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Odağınız kariyer odaklı olmaktan uzaklaşıyor ve daha çok eve odaklanıyor, Balık. Elbette, iş sizin için önemlidir, ancak mevcut yaşam yolunuz için daha az tutku hissedebilir ve onu değiştirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Gerçekten ne istediğinizi gözden geçirmek için zaman ayırın. Bu arzu, Başak ayı ile karmik Kuzey ve Güney Ay Düğümü arasındaki zorlu bir bağlantı tarafından tetikleniyor. Belki de evden çalışmak, her iki dünyanın da en iyisine sahip olmak için en iyi fikirdir?


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.