Günlük İş Burç Yorumları 14 Haziran 2021

14 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 14 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Bu, dikkatli ilerlemek için bir gün, Koç. Önünüzde çalkantılı bir enerji var ve bu, mali durumunuza ve kazandığınız gelire gerilim veya belirsizlik getirebilir. Kısıtlama gezegeni Satürn, bağlantı bölgenizde Kova burcunda geri harekette. Ayrıca, ikinci para evinizde Boğa’da Uranüs ile tam bir kare oluşturuyor. İşiniz ve hayatınız için yaptığınız işler söz konusu olduğunda belki de değişmek zorunda kalıyorsunuz. Uranüs tamamen şoklar ve sürprizlerle ilgilidir, bu yüzden bugün farkında olmak önemlidir. Bu zamanı idare etmenin anahtarı, farklı düşünmek ve çözüm odaklı olmaktır. O da geçecek!


Boğa Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, bu, profesyonel yaşamınızı büyük ölçüde etkileyecek son derece önemli bir gezegensel uyumdur. Kova burcundaki yapı gezegeni Satürn, kariyerle ilgili onuncu evinizde geri gidiyor ve Boğa’da düzensiz Uranüs ile zorlu bir açı oluşturuyor. Bunun gibi bir yön, sizde ve işinizde ani bir değişikliği, kaymayı veya olayı temsil eder. Belki de kariyerleri tamamen değiştiriyorsunuz veya kendinizi yeni bir organizasyonla uyumlu hale getiriyorsunuz. Değişim iyidir, ancak bu süre zarfında kendinizi topraklamak için öz bakım uygulayın.


İkizler Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, kendinizi dönüşüme ve planlanmamış değişikliklere hazırlayın. İzin verirseniz günün enerjisi stres getirebilir. Sinir bozucu gelse de, Merkür (gezegen yöneticiniz) gerilemesi, yavaşlamanın, her fırsatı iki kez değerlendirmenin ve yoldaki tümsekleri planlamanın akıllıca olduğu bir zamandır. Kısıtlama gezegeni Satürn de geri harekette ve gizli sektörünüzde Boğa’da şok edici Uranüs ile zor bir açı oluşturuyor. Bu, daha önce bilmediğiniz, bazıları zorlayıcı olan bilgileri gündeme getirebilir. Bugün onunla yuvarlanın.


Yengeç Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Crab, olmak istediğin liderden daha fazlası olmak için adım atıyorsun. Belki de son zamanlarda sizi bundan alıkoyan şeyi iyileştirmenizi sağlayan bazı aksilikler yaşadınız. Şimdi, uzun ömürlü gezegen, Kova’daki Satürn geri gidiyor ve Boğa’daki Uranüs ile sert bir kare oluşturuyor. Bu, gelecek vizyonunuza ve kendinizi gördüğünüz yere değişiklik getiriyor. Yaşam yolunuzda bir değişiklik hissedebilir veya büyümenize yardımcı olabilecek kişilerle yeni bir anlaşma ve ittifak kurabilirsiniz.


Aslan Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Leo, bu uzun vadeli iş ilişkilerin ve kariyerin için son derece güçlü bir gün. Profesyonel hayatınıza tam bir değişim ve dönüşüm getiren sabit bir T-kare var. Bu gezegensel oluşum, üç gezegenin hepsi tek bir burç kipinde olduğunda meydana gelir ve bu durumda bu sabit burçlar Boğa, Kova ve Aslan’dır. Aslan ayı Satürn ve Uranüs ile kare açı oluşturuyor ve ego, kariyer ve iş ilişkilerinizi harekete geçiriyor. Büyük metamorfoza hazırlanın.


Başak Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Başak, günlük çalışma rutininize ve programınıza kaos gelebilir. Yapı gezegeni, Kova’daki Satürn, altıncı iş evinizde geri harekette ve Boğa’daki Uranüs ile bir bağlantı tarafından bozulduğunu hissediyor. Birlikte, bu gezegenler işleri tamamen sarsıyor, gecikmelere ve genel düzensizliğe neden oluyor. Sen kriz yönetiminde ustasın Başak, bu yüzden bu detay odaklı süper güce yaslan. Her görevi olduğu gibi alın ve iş arkadaşlarınıza veya müşterilere tepki vermeden önce nefes almayı unutmayın.


Terazi Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Hareket etmeyi bekliyorsanız, Terazi, şimdi tam zamanı. Kova burcundaki uzun vadeli Satürn, yaratıcı projelerden oluşan beşinci evinizde geriye gidiyor ve şimdi bağlanması gereken gevşek uçları ortaya çıkarıyor. Satürn, sekizinci yatırım evinizde Boğa’daki Uranüs ile dengesiz bir açı oluşturuyor. Belki de yaratıcı işinize çok zaman ayırdınız ve şimdi değişimlerin lehinize tezahür ettiğini görüyorsunuz. İş ve kariyer sektörlerinizde de Venüs ve Jüpiter gibi bazı uygun gezegen enerjileri var. Bu gelişmeyi destekliyor.


Akrep Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Stinger, yeni ve daha yenilikçi bir ekiple işbirliği yapmanın zamanı geldi. Kendi gerçeğinizde yaratıcı bir şekilde olma fırsatı karşınıza çıkabilir ve kariyerinizde bir değişime işaret edebilir. Aslan burcu kariyerinizin onuncu evinde ve Satürn geri giden Kova’da ve Uranüs Boğa’da olan gergin bir T-karenin parçası. Yeni fırsatlar ve değişim getiren yeni bir sözleşme veya anlaşma olabilir. İlk olarak, spot ışığında olmakla sorun yaşamamak önemlidir!


Yay Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Yay burcu, günlük iş hayatınızda gecikmelere, engellere ve zorlu durumlara hazırlanın. Tekneyi profesyonelce sallamadığınızdan emin olmak için iletişiminizi izlemek önemlidir. Kısıtlama gezegeni Satürn, üçüncü iletişim evinizde geri gidiyor. Satürn, altıncı iş evinizde Boğa burcunda öngörülemeyen Uranüs ile sert bir açı oluşturuyor. Zor konuşmalar verimsiz bir yola girebilir, bu nedenle bugün işyerinizde dikkatli bir şekilde gezinmeniz önemlidir.


Oğlak Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Paran bugün odak noktası, Oğlak. İş bütçenizdeki önemli detayları kaçırabilir ve fazla harcama yapmanıza neden olabilirsiniz. Bugün buna göz kulak olmak ve ayrıntıları yönetmek akıllıca olacaktır. Zodyak’ın iş konusunda en bilgili işaretlerinden biri olarak, kendinizi topraklamak için bu doğal yetenekten yararlanırsanız günü yönetebilirsiniz. Gezegen yöneticiniz Satürn, kazandığınız gelirin ikinci evinde Kova burcunda geri harekette ve proje sektörünüzde Boğa burcundaki Uranüs ile dengesiz bir bağlantı kuruyor. Bunu atlatabilirsin!


Kova Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Su taşıyıcı, sizin için başka bir değişim dalgasının zamanı geldi. Strese girmeden önce, bunun uzun vadede sizin yararınıza olduğunu bilin. Kişisel olarak yenilik yapıyor ve değişiyorsunuz, sonuç olarak, işinizin değişmesi çok doğal. Bugün, daha özgün bir siz olmanıza neden olacak daha fazla olay yaşayabilirsiniz. Bunun nedeni, benliğinizin ilk evinizdeki Kova’daki gezegensel yöneticiniz Satürn’dür – duygusal sektörünüzde Boğa’daki Uranüs ile otantik bir bağlantı oluşturur.


Balık Burcu
14 Haziran 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Bugün değişime açık ol, Balık. Değişken bir su burcu olarak, akışa ve değişime ayak uydurma konusunda yeteneklisiniz. Bu yeteneği bugün kullanın. Kova burcundaki Kısıtlayıcı Satürn, gizli onikinci evinizde geri harekette ve üçüncü iletişim evinizde Boğa burcundaki asi Uranüs ile zor bir açı oluşturuyor. Bu gezegensel uyum, çalışma hayatınızda değişiklik yapmanızı etkileyebilecek gömülü bilgileri ortaya çıkarabilir. Aslan ayı aynı zamanda günün enerjisine meydan okuyor ve sizi gerçeğinizi profesyonelce ifade etmeye zorluyor. Kendinize aşırı çalışma konusunda sınırlar koyun ve bugün yol alırken yoldaki tümseklere açık olun.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.