Günlük İş Burç Yorumları 1 Temmuz 2021

1 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 1 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Koç, kozmos doğal olarak bağımsız ruhunuzu harekete geçiriyor. Gerici ay, ilk kimlik ve benlik evinizde Koç’taki Chiron ile bir bağlantı kuruyor. İş yerinde otorite figürleriyle çatışabilir ve bu dönemde fikirlerinizi daha yoğun bir şekilde öne sürebilirsiniz. Dikkatli ilerleyin, çünkü önce ara vermek ve dinlemek her zaman iyidir. Sembolünüz gibi tam güçle ilerlemek doğal gelebilir, ancak farklı bir yaklaşım benimsemek en iyisidir.


Boğa Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, bugün işte sinirli hissedebilirsiniz. Duygularınızın gösteriyi yönetmesine izin vermemeye dikkat edin. Reaktif Koç ayı bilinçaltınızda ve iletişim sektörünüzde Yengeç ayı ile zor bir kare oluşturuyor. Sadece bu da değil, ay, Chiron ile liderlik niteliklerinizi tam olarak onurlandırmadığınız bir yeri ortaya çıkarabilecek bir aktivasyon oluşturuyor. Bugün derinlere inme ve işinizi halletmek için neye ihtiyacınız olduğunu savunma zamanı. Kişisel bakım önemlidir ve sınırları belirlemek size kalmıştır.


İkizler Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Sevgili İkizler, bu sizin için yaratıcı bir ifade zamanı; Bunu kanalize etmenize izin veren projelere dalmak, bu zamanın harika bir kullanımıdır. Yaratıcılık gezegeni Venüs, Aslan’da, üçüncü iletişim evinizde, sürülen Mars’a yakın. Bu aynı zamanda başkalarını etkilemenizi de kolaylaştırıyor. Sosyal medyada paylaşım yapmak veya önemli bir iletişim başlatmak sizin için olumlu olabilir. Zodyakın en özgün iletişimcisi sensin.


Yengeç Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç, bugün cesur kariyer hamleleri yapıyorsun. Kardinal bir su işareti, zodyakın doğal liderlerinden birisiniz. Gezegensel yöneticiniz ay da kariyerle ilgili onuncu evinizde ve Koç’taki Chiron ile bağlantı kuruyor. Bu aynı zamanda, diğer insanların parasıyla ilgili sekizinci evinizde geri giden Kova’daki Satürn ile olumlu bir yön oluşturuyor. Çabalarınız nedeniyle ücrette bir artış elde edebilirsiniz.


Aslan Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Sevgili Aslan, bugün enerjide büyük bir artış hissediyorsunuz! Eylem gezegeni Leo’daki Mars, benliğinizin ilk evini ateşliyor. Sanatla ilgilenmek için harika bir zaman; içinizdeki çocuğun parlamasına izin verin. İşinize tekrar neşeyi nereden getirebilirsiniz? Bu zamanı iş arkadaşlarınızla sosyalleşmek ve hatta yaptığınız işe toplum katmak için kullanın. Doğal Aslan cazibenizi esnetin ve bu sizi profesyonel olarak çok ileriye götürecek.


Başak Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Başak, kozmos bu zamanda sana bir doz zihinsel enerji veriyor. İletişim gezegeni Merkür, kariyerinizin onuncu evinde İkizler’de ve işinizin nereye gitmesini istediğinizi netleştiriyor. Belki geçmişte aşırı analiz yaptınız ve bu sizi geride bıraktı? Şimdi, gezegensel yöneticinizin gücü sayesinde, ileriye doğru bir yol hakkında net bir şekilde düşünmek için zaman ayırabilirsiniz. Önce sizin için neyin doğru olduğuna karar verin ve bunu yapmak için zihinsel muhakemeyi kullanın.


Terazi Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

İşinizde zorlu tartışmalara dikkat edin, Terazi. Koç ayı işbirliği sektörünüzde ve kariyerinizin onuncu evinizdeki Yengeç güneşi ile zor bir açı oluşturuyor. Ay ayrıca Chiron ile daha da kötüleşen bir bağlantı kuruyor. Bu, ciddi bir iş ilişkisinde güç mücadelelerine yol açabilir. Öncelikle, sizin için adil ve dengeli olanı onurlandırmak için zaman ayırın. Uyum seven bir işaret olarak, bazen yapabilirsiniz.


Akrep Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Akrep, Koç ayı altıncı çalışma evinizde ve gününüze büyük enerji getiriyor. Bu enerji sizi liderlik etmeye, strateji oluşturmaya ve vizyonunuzu iş arkadaşlarınızla aktif olarak paylaşmaya yönlendirebilir. Ay, Koç’taki yaralı şifacı Chiron ile bağlantı kuruyor. Yol göstermeye yardımcı olurken diğerlerinin fikirlerini paylaşmasına izin verin. Bu harika bir lider!


Yay Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Sevgili Okçu, büyük bir gezegensel açı nedeniyle iletişim bugün çok önemlidir. Aksiyon gezegeni Mars, yüksek öğrenim sektörünüzde etkileyici Aslan burcunda ve iletişimle ilgili üçüncü evinizde geri giden Kovadaki Satürn ile karşıtlık oluşturuyor. Bu, yaratıcı bir fırsatı çevreleyen sağlam bir iletişim sağlayabilir. Bu, yedinci iş ilişkileri evinizde ilerlemeye devam eden İkizler’deki Merkür ile yeni kararlar almak ve yeni anlaşmalar oluşturmak için iyi bir zamandır. Ayrıntılara bakmayı unutmayın.


Oğlak Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu, bugün başkalarının harika fikirlerinizi ezip geçmesine izin vermeyin! Altıncı iş evinizde Aslan burcundaki Mars’ın yaratıcı enerjisinden yararlanın, gizli sektörünüzde geri giden Kova burcundaki Satürn ile bir karşıtlık oluşturun. Bu, geliştirdiğiniz şeyin uzun vadede sürebileceği bir zamandır. Notlar alın, düşüncelerinizi düzenleyin ve bir strateji oluşturun. Belki de ekibinizle yaratıcı bir beyin fırtınası yapmak en iyisidir. Bu onların fikirlerinin de akmasını sağlamak için harika bir zaman.


Kova Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Su taşıyıcı, bugün işinize son derece odaklanmış durumdasınız! Yengeç güneşi iş ve görevle ilgili altıncı evinizde, hayatınızın bu alanını aydınlatıyor. Bunun üzerine, yoğun Koç ayı üçüncü iletişim evinizde ve güneşle zor bir açı oluşturuyor. Başkalarıyla tartışırken de dikkatli olun. Görevlerinize o kadar odaklanmış olabilirsiniz ki, önemli proje bilgilerini iletmeyi unutabilirsiniz. Neyin eksik olduğunu not edin ve doğruluğunu kontrol edin.


Balık Burcu
1 Temmuz 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Balıklar, bugün işinize rehberlik etmek için duygularınıza ve sezgilerinize dokunun. Yengeç güneşi, kendini ifade etme ve yaratıcılıkla ilgili beşinci evinizde, bunu teşvik ediyor. Mali değerinizi çevreleyen konular bugün gelişebilir ve sizi stresli hissettirebilir. Koç ayı, ikinci kazanılan gelir evinizde ve Yengeç güneşi ile zorlu bir kare oluşturuyor. Oranlarınızı yükseltmeniz veya işvereninizden daha fazla tazminat istemeniz gerekiyorsa, bu size göz korkutucu gelebilir. Kendiniz ve cüzdanınız için doğru olanı yapın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.